Connect with us

Știri

Un musulman britanic, injurii la adresa românilor: „Toți sunt niște nenorociți și drogați”

Un musulman britanic a stârnit indignare în rândul utilizatorilor de Facebook, după ce a lăsat un comentariu jignitor la o postare despre moartea româncei Andreea Cristea, ucisă în atentatul de la Londra.

„Român mizerabil o să ajungi negreșit în iad. Insallah!”, a fost comentariul lăsat de Malik Afraz Ahmad, un musulman care locuiește în Manchester.

Citește și: Andreea Cristea, romanca ranita in atacul de la Londra, a murit

Contactat de jurnaliștii de la Ziarul Românesc, acesta a declarat că nu a fost autorul acelei postări, spunând că i-ar fi fost spart contul. Atitudinea sa față de români este însă departe de a fi una pozitivă. Bărbatul a precizat că dacă ar fi comentat el, ar fi spus lucruri chiar mai rele despre români.

„Toți românii sunt niște nenorociți și drogați, fură biciclete, jefuiesc case și aduc prostituția în această țară… Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai facem parte din asta (din UE)  …. .egggggghhhh români mizerabili”, a continuat musulmanul.

2 Comments

2 Comments

  1. OVIDIU TURCU

    2017-04-12T22:17:33+03:00 at 22:17

    eu executat lucrari de constructii la familii de musulmani in Londra si pot sa spun ca sunt foarte respectosii si cinstiti.Sa nu uitam ca noi si musulmanii avem culturi diferite dar trebuie sa ramanem oameni. Padure fara uscaturi nu exista.

  2. Sandu

    2017-04-12T12:42:28+03:00 at 12:42

    Tâmpiților nu mai jucați jocul asta de căcat. Încercați sa obțineți comentarii urate acum la adresa musulmanilor ei la rândul lor vor face și mai rău. Și o sa te trezești cu o bomba în bratele copilului tău tu asta care ai scris rahatul asta. Altceva nu ești în stare sa scrii?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top