Connect with us

Știri

Un nou ATAC zguduie Europa după cel din Spania. Sunt mai mulți răniți!

După atacul terorist de la Barcelona, Europa este zguduită de un nou atac astăzi. Polițiștii finlandezi din orașul Turku au neutralizat un om înarmat cu un cuțit care înjunghiat mai multe persoane.

UPDATE: Un bilanț neoficial indică un mort și cinci răniți! Polițiștii din Turku patrulează pe străzi încercând să descopere dacă mai sunt și alți atacatori.

Stire initiala

A urmat un schimb de focuri, iar atacatorul a fost rănit și arestat. Există informații neconfirmate conform cărora este o victimă decedată. Totodată, se presupune că doi polițiști au fost răniți. Momentan, ipoteza unui atac terorist nu a fost confirmată, oamenii legii urmând să facă o anchetă pentru a stabili motivația atacatorului.

Incidentul s-a petrecut în centrul orașului, lângă o piață, în jurul orei locale 16:40.

Poliția le-a cerut cetățenilor să evite această zonă, iar un centru comercial a fost evacuat. S-au auzit mai multe împușcături, iar un tânăr ar fi fost văzut fugind.

Potrivit unor martori oculari, mai multe persoane zac pe jos, fiind rănite. Este sânge pe trotuar. O femeie a avut nevoie de resuscitare. Unele informații vorbesc despre un mort și zece răniți, printre care și o bătrână.

Puteți vedea mai jos imagini de la locul atacului!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top