Connect with us
Un nou caz „Caracal”! O tânără de 18 ani a fost răpită şi agresată

Știri

Un nou caz „Caracal”! O tânără de 18 ani a fost răpită şi agresată în Constanța

Arestări în Constanţa, după ce o tânără de 18 ani a fost răpită şi agresată. Poliţiştii spun că fata era prostituată. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au răpit şi agresat o tânâră de 18 ani, care practica prostituţia în municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la sfârşitul acestei săptămâni, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către doi bărbaţi, după care ar fi părăsit zona.

În scurt timp de la sesizare, poliţiştii i-au identificat pe cei doi bărbaţi, unul fiind în vârstă de 23, iar cel de-al doilea de 32 de ani, potrivit news.ro.

“În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi observat-o pe tânăra în cauză, de 18 ani, care practica prostituţia pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. Aceştia ar fi dus-o la domiciliul bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde ar fi agresat-o fizic”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de lipsire de liberate în mod ilegal, apoi fiind prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Înregistrare bombă cu una dintre victimele sechestrate şi violate de Dincă. „A venit cu un cuţit lângă mine” VIDEO

Înregistrare bombă cu una dintre victimele sechestrate şi violate de Dincă. "A venit cu un cuţit lângă mine" VIDEO

Înregistrare bombă cu una dintre victimele sechestrate şi violate de Dincă. „A venit cu un cuţit lângă mine” VIDEO

Una dintre victimele lui Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri complete la România TV. Aceasta a povestit cum a fost sechestrată de monstrul de la Caracal şi violată de acesta, dar şi de alţi prieteni de-ai lui.

Fata a povestit la România TV cum s-a întâmplat totul. „Eu plecasem dinspre piaţă şi Dincă a venit cu un cuţit lângă mine, aşa cum ar fi să mă înjunghie şi mi-a zis:

„Mergi cu mine! Aşa m-a luat, direct. Mergi cu mine! Acest cuţit a fost cumpărat pentru tine! M-am speriat atât de tare şi nu am suflat un cuvânt că mi-a zis să nu suflu un cuvânt şi mi-a zis: mergi cu mine! Şi m-am dus, m-a băgat într-o garsonieră… Au fost vreo 7-8 inşi. Dar pe rând au venit cîte unul„, a relatat fata.

Două nopţi a durat coşmarul tinerei.

După două zile mi-a dat drumul, sub forma să nu comentez nimic. Când am plecat, nu mai ştiu cum, drumul care era tot pe la piaţă că acolo stau. Acolo m-au agăţat alţii, tot puşi de ei sunt convinsă. Şi atunci am luat o sticlă de jos, am spart-o şi m-am tăiat la mână. Şi am fugit„, a mai povestit aceasta.

VIDDEO pe AICI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top