Connect with us
Un nou scandal la 112: „Închide domnule, că ții linia ocupată! ”

Știri

Un nou scandal la 112: „Închide domnule, că ții linia ocupată! ”

Scandalurile nu se mai termină la serviciul de urgențe 112. Un nou caz șocat care implică operatorii STS a avut loc de data aceasta în Ialomița. O anchetă este în plină desfășurare după ce un operator i-a dat un răspuns șocant unui bărbat care a sunat să reclame un șofer care conducea beat: „Închide, domnule, că ții linia ocupată!”.

Un nou scandal la 112: „Închide domnule, că ții linia ocupată! ”

Poliţiştii de la Biroul de Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ialomița  au dat startul unei anchete după ce un dispecer de la serviciul de urgențe 112 a tratat cu superficialitate apelul unui bărbat din localitatea Reviga, județul Ialomița.  În dimineața zilei de sâmbătă, tânărul care a fost reclamat ar fi provocat un accident rutier foarte grav, soldat cu trei victime, conform Mediafax.

Citește și: Un nou incident la 112. O operatoare înjură o femeie: “Vorbiți ca ciorile!” “Trăzni-v-ar! Du-te dreacu!”

Cumnata celui care a sunat la 112 a postat un mesaj dur pe o rețea de socializare. „Accidentul putea fi evitat, dacă dispecerul de la 112 ar fi luat în considerare apelul făcut ieri, la ora 13:40, de către cumnatul meu din Reviga, semnalând că un tânăr, Marian, din localitate, deranjează liniștea publică, conducând autoturismul cu viteză foarte mare, cu muzica dată la maxim, sub influența alcoolului. Răspunsul a fost <Închide domnule, că ții linia ocupată!!!>… Acest tânăr e parte a accidentului… Consecința: trei victime”, a scris femeia pe Facebook, notează digi24.ro.

Un nou scandal la 112: „Inchide domnule, ca tii linia ocupata! ”

Un nou scandal la 112: „Inchide domnule, ca tii linia ocupata! ”

Oamenii legii urmează să hotărască dacă operatorul de la 112 a acționat conform regulamentului și dacă se cuvine ca acesta să fie sancționat pentru felul în care a interacționat cu apelantul.  Aceștia vor verifica dacă bărbatul reclamat  provocat într-adevăr accidentul dintre două autoturisme. Din nefericire evenimentul rutier s-a soldat cu trei victime cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani.

Citește și: Anchetă în Vrancea după ce o operatoare 112 i-a spus unei tinere că nu are echipaje de poliție disponibile

„În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la modul de gestionare a unui apel 112 de către polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări, urmând ca, la finalizarea acestora, să se ia măsuri în consecință. Verificările sunt realizate de ofițeri din cadrul Biroului de Control Intern din cadrul IPJ Ialomița”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu.

Citește și: Acest român a câștigat un proces cu 112! Hotărârea spune că…

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top