Connect with us
stiinta-05082015

Știri

Un om de stiinta a emis o teorie care ar putea sa ne dea lumea peste cap

Un om de stiinta, fizician de profesie, este de parere ca lumea noastra ar putea fi doar o simulare. Fizicianul pretinde ca exista si dovezi in acest sens, dar trebuie sa stim unde sa privim.

Un om de stiinta considera ca universul in care traim cu totii in prezent este unul fals. Omul crede ca lumea noastra este doar o jucarie a unei civilizatii mult mai avansate.

CITESTE SI: VIDEO: 5 MOMENTE IMPORTANTE DIN ISTORIE

Civilizatia mult mai avansata care ne-ar fi creeat lumea in care traim ar trebui sa se afle deja in anul 2050, sustine fizicianul. El este de parere ca oamenii traiesc in prezent ca intr-o simulare pe calculator a unui joc video. Ganditi-va numai la persoanjele din jocurile preferate, reactioneaza ca oamenii, se comporta la fel noua, iar pentru ei acel univers fictiv este cat se poate de real.

Omul de stiinta sustine ca tot ceea ce vedem si atingem in prezent a fost conceput de catre o civilizatie extraterestra indepartata si ca noi suntem doar un experiment reusit al acestor creaturi.

El observa ca, in conformitate cu filosoful de la Universitatea Oxford, Nick Bostrom, care a realizat scenariul pentru filmul Matrix, aceasta teorie poate fi una cat se poate de reala.

CITESTE SI: VEZI CE AVERTISMENT DĂ STEPHEN HAWKING OMENIRII

Adeptii acestei teorii sunt mai multi oameni de stiinta din domeniul fizicii cuantice, care pretind ca exista posibilitatea ca lumea pe care o stim cu totii sa fie doar o simulare.

Sursa foto: comicbook.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top