Connect with us
Un paramotor cu doua persoane s-a prabusit in Giurgiu

Știri

Un paramotor cu doua persoane s-a prabusit in Giurgiu

Un paramotor s-a prabusit in urma cu putin timp in localitatea Comana din judetul Giurgiu. La locul incidentului a ajuns de urgenta un elicopter SMURD, iar echipajul medical a acordat asistenta persoanelor care se aflau in aparatul de zbor, noteaza agentia News.ro.

„Este elicopetrul SMURD acolo deja, acorda asistenta de urgenta. S-a comunicat ca ar fi doua victime, una este in stop cardiac si se fac manevre pentru resuscitare”, a spus secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sin cadrul Ministerului Afacerilor Interne, scrie sursa citata.

Aripa paramotorului s-a rasucit in jurul comenzilor aparatului de zbor si a cazut de la o altitudine de 300 de metri. In ultima vreme, au loc tot mai des incidente aeriene in tara noastra. Nu departe de 2 iulie, un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Brasov, iar pilotul aeronavei cat si pasagerul care era cu el la bord au murit.

Sotul unei cantarete romance a murit intr-un accident aviatic produs in Ungaria

UPDATE AVION PRABUSIT IN MARE. IPOTEZA ATENTATULUI NU ESTE EXCLUSA!

Avionul era manevrat de un cetatean italian. Acesta a murit impreuna cu iubita lui romanca. Italianul avea arsuri grave pe toata suprafata corpului si a murit dupa un timp, la spital.

Iubita a lui a decedat pe loc. Avionul pilotat era un TECNAM BT-2004, inamtriculat si fabricat in Italia. Acesta a decolat la ora 10, pe 2 iulie, de pe aerodromul Cioca din judetul Timis si trebuia sa ajunga la Ghimbav, langa Brasov, intr-un zbor de agrement.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top