Connect with us
Un polițist a fost găsit mort în postul de Poliție la care lucra! Ce au descoperit colegii săi

Știri

Un polițist a fost găsit mort în postul de Poliție la care lucra! Ce au descoperit colegii săi

Un polițist în vârstă de 33 de ani din județul Tulcea a fost găsit mort în Postul de Poliție din comuna Beidaud. Ca urmare a acestui incident, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea a deschis dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că bărbatul aflat în timpul programului de lucru a fost găsit mort de un coleg de serviciu.

„Nu există suspiciune de faptă cu violenţă. S-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în coordonarea directă a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag„, a menţionat reprezentanta IPJ.

Potrivit sursei, tânărul poliţist găsit mort luni la locul de muncă a fost încadrat ca ajutor de şef de post în anul 2016 din sursă externă.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Polițist din Cernavodă, găsit mort

În anul 2016, un agent din cadrul Poliţiei Transporturi Cernavodă, judeţul Constanţa, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, în sediul Postului de Poliţie, după ce s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, notează news.ro.

Potrivit poliţiştilor, agentul, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit decedat, duminică dimineaţă, de către colegul său cu care urma să facă schimb de tură.

Fapta s-a petrecut chiar în sediul Poliţiei Transporturi Cernavodă, iar după primele cercetări, a reieşit că bărbatul s-a împuşcat cu pistolul din dotare.
Bărbatul, care era căsătorit şi avea doi copii, lucra de 21 de ani la Poliţia TRansporturi Cernavodă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Nu s-a găsit un bilet de sinucidere

Până la ora actuală, anchetatorii nu au stabilit motivele care l-au determinat pe poliţist să recurgă la acest gest extrem, ancheta la faţa locului fiind încă în desfăşurare.

La faţa locului, nu a fost găsit niciun bilet care să explice motivele sinuciderii poliţistului.

CITEȘTE ȘI: Tu vei muri de mâna mea!”. Mărturie în cazul tânărului din Vaslui împușcat de un polițist
Doi turci și șapte români, depistați cu produse de contrabandă. Ce au găsit polițiștii de frontieră asupra lor

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top