Connect with us
Un politist a fost oprit cu focuri de armă de Poliţie Rutieră

Știri

Un politist a fost oprit cu focuri de armă de Poliţie Rutieră

Vâlcea: Poliţist oprit cu focuri de armă după ce a refuzat să oprească la semnal unui echipaj de Poliţie Rutieră

Un poliţist din Vâlcea a fost oprit cu focuri de armă de către colegii săi, după ce, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a refuzat să oprească la semnal unui echipaj de la Poliţia Rutieră, agentul fiind cercetat pentru încălcarea mai multor reguli de circulaţie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţistul, în vârstă de 23 de ani, se afla la volanul unui autoturism în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar în momentul în care poliţiştii rutieri au observant că se deplasează pe contrasens, i-au făcut semn să oprească.

În loc să oprească, poliţistul şi-a continuat drumul, iar colegii săi au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, trăgând atât în aer, cât şi înspre maşină, în cele din urmă reuşind să-l opreascpă.

Iniţial, şoferul a refuzat să sufle în alcooltest, iar în cele din urmă a fost de acord să-i fie recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. În funcţie de valoarea alcoolemiei, urmează ca poliţiştii să încadreze fapta şi să decidă dacă este vorba despre o contravenţie sau o infracţiune.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top