Categorii Știri

Un șofer din Argeș a intrat cu mașina într-un grup de oameni: Un mort și 7 răniți

Un șofer din Argeș a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în curtea unei societăți comerciale. O persoană a murit și alte șapte au fost rănite. Tragedia s-a petrecut în curtea unei societăți din localitatea Bascov, din Argeș. Șoferul vinovat are 22 de ani.

Update: Tânărul a explicat în fața polițiștilor că nu a făcut acest gest intenționat. El a explicat că a pierdut controlul volanului, potrivit Digi 24.

În ceea ce privește starea răniților, cinci dintre ei sunt transportați la spital cu leziuni grave. În plus, cel puțin 8 persoane au primit îngrijiri la fața locului.

Din primele informații, șoferul era coleg cu răniții. Nu se știe motivul pentru care el a intrat cu mașina în oameni. Însă, sunt informații potrivit cărora acesta ar fi fost concediat de la societatea respectivă.

Tragedie în Arrgeș: un șofer a intrat în plin într-un grup de oameni

În aceste momente, șoferul este audiat de polițiști.

Şoferul a ieşit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare şi a intrat în plin cu maşina în grupul de oameni.

În urma impactului, o femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.

Citește și: Traian Ilea și soția sa, implicați într-un accident rutier

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar restul de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-03-30T12:34:32+03:00 12:34

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More