Connect with us

Știri

Un tânăr de 28 de ani a descoperit că s-a îndrăgostit de o femeie de 82 de ani

În momentul în care primim un apel telefonic de la un necunoscut, foarte puțini dintre noi continuă convorbirea după descoperirea erorii. Nu același lucru l-a făcut și Sofian Loho Dandel, un mecanic auto de 28 de ani, din Indonezia.

Bărbatul a primit într-o zi un apel de la Martha Potu, o străină la acea vreme, însă i-a plăcut atât de mult vocea acesteia încât conversația s-a încheiat după o oră.  În perioada următoare, cei doi au continua să vorbească, iar Sofian s-a îndrăgostit iremediabil de femeia de la capătul celălalt al telefonului.

Sursa foto: Caters News

Vrăjit de vocea interlocutoarei, tânărul a decis să o întâlnească. Mare i-a fost însă mirarea, când, ajuns la locuința femeii, ușa i-a fost deschisă de o bătrânică de 82 de ani. Bărbatul nu a suspectat nici o secundă că cea de care se îndrăgostise era cu 54 de ani mai mare ca el.

Tânărul a fost șocat când a descoperi că iubita lui era mai mare cu 54 de ani

Deși era șocat că femeia nu și-a dezvăluit vârsta în timpul nenumăratelor conversații telefonice, Sofian și-a mărturisit sentimentele pentru ea, care nu se schimbaseră la descoperirea diferenței de vârstă.

Cei doi au discutat preț de două ore, timp în care Martha i-a mărturisit că soțul îi murise în urmă cu 10 ani și că cei doi copii ai ei erau plecați de mult timp în alte țări. Impresionat de povestea femeii, Sofian i-a promis acesteia că va sta alături de ea pentru tot restul vieții.

Citește și: O femeie a decis să se căsătorească cu ea însăși. Cum este posibil

Tânărul s-a ținut de cuvânt și a cerut-o în căsătorie. Nunta celor doi a avut loc pe data de 18 februarie a acestui an, în prezența familiei și a apropiaților.

„Totul a început în urmă cu un an, când m-a sunat din greșeală pe mobil. Am răspuns chiar dacă nu știam cine este. Mi-a plăcut enorm felul în care s-a prezentat și cât de politicos vorbea. De atunci, am continuat să vorbim la telefon.

Era blândă și drăgăstoasă și cu fiecare zi ce trecea, mă simțeam mai atras de ea. Eu nu mai avusesem relații înainte dar am început să mă îndrăgostesc.

Abia așteptam să o întâlnesc dar nu îi cunoșteam vârsta. Simțeam însă că iubesc și am acceptat să continui relația”, a povestit bărbatul.

Sursa foto: Caters News

Deși le-a fost greu să își trăiască povestea de iubire într-o societate conservatoare precum cea din Indonezia, în care o asemenea diferență de vârsta nu este acceptată cu ușurință, cei doi au reușit să obțină binecuvântarea apropiaților.
Citește și: Motive greșite pentru care rămâneți căsătoriți

„Noi nu am știut că a ales o bunică! Ne-a ascuns vârsta ei până în momentul în care am cunoscut-o s-personal. Am fost foarte surprinsă la început, însă ce puteam să spun. Am văzut că se iubesc așa că am acceptat situația”, a explicat mama lui Sofian, în vârstă de 60 de ani.

Pentru Martha, singura opinie care contează e a ei, și se declară complet fericită și îndrăgostită de cel care i-a devenit soț.

„Mă rugam la Dumnezeu pentru un companion care să aibă grijă de mine la această vârstă înaintată și mi l-a trimis pe Sofian ca pe o binecuvântare”, a declarat proaspăta mireasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top