Connect with us
Un tânăr din Cluj s-a electrocutat, în timp ce își făcea duș

Știri

Un tânăr din Cluj s-a electrocutat, în timp ce își făcea duș

Un bărbat din Cluj a avut parte de un final vu adevărat tragic. Acesta s-a electrocutat în timp ce își făcea duș. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, din cauza unui bolier defect.

Bărbatul se afla cu părinții la casa familiei din comuna Nima. După ce muncise toată ziua în gospodărie, tânărul în vârstă de 36 de ani s-a dus să-și facă un duș. Mama bărbatului l-a găsit întins pe jos în baie și în momentul în care a încercat să-l ridice, aceasta s-a electrocutat.

Femeia a reușit să oprească tot curentul din casă și să sune de urgență la numărul 112.

Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au reușit să-i mai salveze viața bărbatului. Din primele informații, boilerul familiei din Cluj se stricase recent și fusese reparat.

Pe 8 mai 2015, o femeie a lăsat în urma sa patru copii orfani, după ce a murit electrocutată.

Un caz tragic s-a petrecut în comuna Helegiu din județul Bacău. Șase copii au rămas orfani, după ce mama lor a murit din cauza unei greșeli banale.

Femeia, care avea doar 37 de ani, a murit electrocutată după ce ar fi vrut să spele un frigider mai vechi pe care nu l-a scos din priză. Medicii au ajuns de urgență la fața locului, dar nu au mai putut să o salveze pe aceasta.

Citește și: Un tânăr a murit după ce s-a electrocutat în timp ce asculta muzică la căștile telefonului

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat la morga spitalului din Bacău, unde va fi efectuată necropsia. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Unul dintre copii a văzut când mama lui s-a electrocutat

Citește și: Un adolescent s-a electrocutat în timp ce își făcea un selfie, în Parcul Herăstrău
Din păcate, unul dintre copiii femeii a asistat neputincios la moartea mamei sale. El a fost cel care a strigat după ajutor, alertând vecinii de nenorocire.

Specialiștii în domeniu recomandă atenție sporită în timpul curățării obiectelor de uz electrocasnic, pentru preîntâmpinarea unei astfel de tragedii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top