Connect with us
Pompierii caută un copil care a sunat la 112 și a anunțat că e căzut într-un canal din Capitală

Știri

Un tânăr s-a aruncat de la etajul patru al celui mai mare mall din București

Sinucidere în cel mai mare centru comercial din Capitală. Un tânăr și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul al patrulea al parcării.

Scenele șocante au fost văzute de cei care se aflau în parcare la acea oră.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Bărbatul de 35 de ani ar fi decedat între timp.

Un tânăr s-a sinucis într-un mall din București

La fața locului a sosit de urgență și un echipaj de poliție. Deocamdată nu se știe motivul pentru care tânărul și-a pus capăt zilelor în acest mod.

‘Am ajuns cu un echipaj, după ce am fost sesizaţi la 112, s-au făcut manevre de resuscitare, dar persoana era decedată’, au precizat, pentru Agerpres, sursele citate.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Citește și Timișoara: Crimă urmată de tentativă de sinucidere

Momente tragice în Timișoara. Un bărbat și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă. Tânărul de 29 de ani, din Gorj, s-a rănit cu un cuțit în zona abdomenului și apoi a intrat cu mașina într-un stâlp. Detaliile înspăimântătoare ale crimei pe care a comis-o au ieșit la iveală în urma accidentului.

Polițiștii l-au găsit pe șoferul rănit care intrase cu mașina într-un stâlp, pe Calea Lugojului din Timișoara. Întrebat ce s-a întâmplat, bărbatul le-a spus agenților că și-a ucis soția și că a vrut să se sinucidă, scrie Opinia Timișoarei.

Mărturia șocantă a șoferului despre crimă avea să se confirme

În apartamentul, în care locuiește, a fost găsită moartă soția sa, o tânără de 26 de ani din Târgu Cărbunești. Lângă femeie a fost descoperită și arma crimei.

Potrivit polițiștilor, crima a avut loc joi dimineața, în apartamentul celor doi tineri. Din primele informații, tânărul și soția sa ar fi avut o ceartă aprinsă, iar femeia i-a spus că vrea să se despartă de el. Furios, bărbatul și-a înjunghiat nevasta de mai multe ori cu un cuțit.

După comiterea crimei, bărbatul a încercat să se sinucidă și și-a provocat răni în zona abdomenului, potrivit Mediafax.ro. Pentru că nu a reușit, s-a urcat în mașina sa, cu care a intrat cu viteză într-un stâlp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top