Connect with us
Un tânăr care a stat două ore pe marginea Pasajului Piața Sudului a căzut în cap și a decedat la câteva ore după accident.

Știri

Un tânăr s-a aruncat de pe pasajul de la Piaţa Sudului

Incident grav, vineri seară, în Bucureşti după ce un bărbat s-a aruncat de pe pasajul Piaţa Sudului. Tânărul a fost transportat în stare gravă la spital.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a stat pe marginea pasajului timp de mai bine de o oră, înainte de a se arunca în gol.

Poliţiştii şi jandarmii care au sosit la faţa locului au încercat să îl convingă să renunţe la gestul său extrem şi să coboare. Tânărul s-a aruncat în gol şi s-a izbit de asfalt. Acesta a căzut în cap și a fost transportat la spital cu fractură de craniu.

Tânărul care s-a aruncat de pe Pasajul de la Piața Sudului a decedat

Potrivit martorilor, tânărul avea un comportament psihotic și nu a vrut să stea de vorbă cu negociatorii de la Poliția Capitalei. În tot acest timp, circulaţia prin pasaj a fost blocată.

La nici două ore de la accident, medicii de la Spitalul Sfântul Ioan au declarat decesul. Nu se știe încă ce l-a împins pe tânăr să facă acest gest șocant.

Foto: Facebook

Articole pe aceeași temă:

Un microbuz plin cu români, implicat într-un accident în Austria

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top