Connect with us
Un tramvai din București a luat foc, 4 persoane au fost rănite

Știri

Un tramvai din București a luat foc, 4 persoane au fost rănite

Incidentul s-a produs între staţiile Vasile Milea şi Răzoare, în timp ce tramvaiul liniei 25 era în mers.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

Conform reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Mai multe persoane au spart geamurile tramvaiului şi au sărit în stradă.

„Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi vor fi transportate la spital. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, a precizat, la rândul său, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

El a mai spus că doi dintre pasageri au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

„Pentru acordarea primului ajutor, la faţa locului şi pentru transportul la spital au acţionat trei ambulante SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a adăugat reprezentantul ISU.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, a fost întreruptă circulaţia rutieră pe ambele sensuri, poliţiştii recomandând rute ocolitoare.

Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov: „În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la fața locului nu erau persoane în mijlocul de transport, nu există victime. Existau degajări de fum, de sub garnitura de tramvai. Este vorba de tramvaiul numărul 25. Evenimentul s-a produs la intersecția bulevardului Vasile Milea cu bulevardul Timișoara.”

Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră București: „Ca și rute ocolitoare recomandăm zona bulevardului Vasile Milea, spre Podul Eroilor.”

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top