Connect with us
Fetele lui Vadim, audiate la Politie

Știri

Una dintre fetele lui Corneliu Vadim Tudor, audiata la Politie

Una dintre fetele lui Corneliu Vadim Tudor este audiata in aceste momente la Politie, urmand ca si cealalta fiica, dar si sotia acestuia sa ajunga in fata oamenilor legii.

Citeste si: Fiicele lui Vadim s-au trezit intr-o situatie neasteptata

Citeste si: Vadim, RUINAT DE SOTIE? „Mama a gresit”

Este vorba de procesul pe care Vadm Tudor l-a pierdut in fata Anei Birchall. Potrivit deciziei, fondatorul Partidului Romania Mare trebuie „sa plateasca reclamantei 40.000 Euro (…), reprezentand daune morale pentru atingerea adusa dreptului la onoare, reputatie si imagine, precum si dreptului la viata privata si familie”. In plus, Corneliu Vadim Tudor trebuie „sa inlature” din publicatiile sale toate articolele referitoare la deputata. Decizia instantei vine la doi ani dupa ce Ana Birchall a cerut daune in instanta, urmarea mai multor articole defaimatoare publicate de Vadim Tudor, potrivit romaniatv.net.

Acum, familia lui Vadim Tudor este audiata la Politie ca urmare a unei plangeri formulate de Ana Birchall prin care cere restituirea celor 40.000 de euro.

„Confirm ca am inceput procedura de punere in executare a hotararii judecatoresti pronuntate in dosarul 12804/302/2013 prin care domnul Corneliu Vadim Tudor a fost condamnat definitiv la plata sumei de 40.000 de euro reprezentand daune morale pentru atingerea adusa dreptului la onoare, reputatie si imagine, precum si dreptului la viata privata si familie.

Nu am acceptat si nu voi accepta niciodata ca numele meu sa fie terfelit sau sa fiu tinta unor atacuri calomnioase, josnice care nu tin cont de adevar si realitate. Am luptat de-a lungul anilor pentru a-mi cladi o cariera profesionala, in tara si in strainatate, avand la baza multi ani de studiu prin diverse biblioteci ale lumii, multa munca, seriozitate si profesionalism si nu voi permite nimanui sa calce in picioare sau sa denigreze munca si numele meu.

Nu am fost singurul politician manjit cu noroi de catre Corneliu Vadim Tudor, insa am convingerea ca numai prin deciziile finale ale instantelor putem reinstaura starea de normalitate in fata unor atacuri grotesti care nu au niciun fel de ratiune. Oamenii politici trebuie sa se respecte intre ei, sa dea dovada de un limbaj cuviincios chiar daca sunt adversari.

Precizez ca voi recupera fiecare leu datorat de domnul Corneliu Vadim Tudor, chiar daca imi va lua ani de zile pentru ca se pare ca dansul nu are in acest moment niciun venit sau bunuri proprii, iar o suma importanta va fi dedicata pentru constituirea unor burse de merit pentru elevii cu rezultate remarcabile la invatatura”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top