Connect with us

Știri

Unchiul Alexandrei, fata ucisă de criminalul din Caracal: „A mai sunat un alt bărbat!”

Unchiul Alexandrei face mărturisiri cutremurătoare. Cine i-a sunat pe părinții fetei.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele ucise de către Gheorghe Dincă, a făcut primele dezvăluiri după ce criminalul și-a recunoscut crimele.

„Poliția a avut cu familia o comunicare foarte bună. Într-adevăr, acest monstru și-a recunoscut cele două omoruri. Familia a aflat. Am trăit cu speranța și eu, și vărul meu, și soția lui că totuși trăiește. Incompetența unor oameni ai statului ne-au făcut să credem că poate trăiește. Nu s-a găsit corpul, în afară de firele de păr și banda adezivă”, a explicat Alexandru Cumpănașu, la Digi24.

Cumpănașu a mai spus că mama fetei a mai fost sunată de un bărbat, și după ce a fost arestat Gheorghe Dincă.

„A mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat acesta, vineri dimineață, la 07.30, și i-a spus că fata e bine și să-și vadă de treabă”, a mai spus Alexandru Cumpănașu. Mama Alexandrei a fost sunată de un bărbat, joi, la două ore după ce fata a sunat la 112. Bărbatul i-a spus că fata este bine, fiind în Belgia.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august 2019. HAOS! Schimbări pe toate planurile

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top