Connect with us

Știri

Unde este telefonul Alexandrei Măceșanu

Unde e telefonul Alexandrei Măceșanu? De o săptămână întreagă, România este îngrozită! Gheorghe Dincă, autorul presupuselor crime din Caracal, pare că se joacă cu mințile procurorilor, refuzând să ofere mai multe detalii despre faptele sale. Astăzi, acesta este adus la Caracal, pentru a reconstitui ziua fatidică.

Un subiect care a prezentat interes încă de la început a fost ce a făcut Gheorghe Dincă cu telefoanele tinerelor pe care le-a răpit și de ce acestea n-au fost încă localizate de anchetatori. Acest fapt din urmă fiind unul foarte important, dat fiind faptul că ar putea duce chiar la cele două tinere.

Jurnaliștii de la Digi24 au tratat aseară acest subiect și au contactat specialiști care i-ar putea ajuta să deslușească misterul. Pornind de la faptul că telefonul minorei Alexandra Măceșanu era un smartphone de ultimă generație, mulți s-au întrebat de ce acesta n-a fost localizat cu ajutorul tehnologiei.

Momentan, știm doar că telefonul Alexandrei Măceșanu nu a fost găsit în casa inculpatului la primele percheziții. Ulterior, s-a încercat localizarea smartphone-ului pe cale tehnică, însă nici această căutare n-a fost încununată cu succes.

Chipurile, atâta vreme cât un smartphone e distrus ori parțial distrus, acesta nu mai poate fi localizat. Se bănuiește, așadar, că telefonul nu mai are bateria atașată ori a fost, pur și simplu, distrusă. Din acest motiv nu a mai putut fi găsit.

Astăzi, autoritățile au revenit la ”casa groazei” pentru o percheziție mai amănunțită. Așteptăm, așadar, să vedem dacă ancheta va avansa și se vor găsi noi indicii în acest caz. Mulți spun, totuși, că percheziția a întârziat și multe indicii pot fi deja pierdute.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top