Connect with us
UNTOLD şi NEVERSEA: Acces gratuit pentru o anumită categorie pe persoane

Știri

UNTOLD şi NEVERSEA: Acces gratuit pentru o anumită categorie pe persoane

Vești minunate pentru cei care vor să își achiziționeze bilete pentru Untold și Neversea. Organizatorii festivalurilor  vor să-i impulsioneze pe elevii de clasa a 12-a pentru a le oferi gratuit bilete la concerte.

Doar cei care vor lua nota 10 la examenul de bacalaureat vor primi abonament gratuit la UNTOLD şi NEVERSEA, iar cine s-a înscris la acest examen primeşte reducere la abonamentele pentru cele două festivaluri, au anunţat, miercuri, organizatorii.

„Cum poţi sărbători succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD şi NEVERSEA. Aşa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii şi urechile ciulite la cele mai tari experienţe muzicale şi la unii dintre cei mai buni artişti ai lumii”, au anunţat, miercuri, organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA.

Ce vor mai primii aceștia pe lângă accesul gratuit

Potrivit acestora, pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenţii cu nota zece vor primi fiecare şi câte un voucher în valoare de 500 de lei, din partea unui hypermarket.

Citește și: NEVERSEA 2018: Program și prețul biletelor

„În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie”, au mai anunţat organizatorii.

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10. După completarea formularului și validarea datelor introduse , cei interesați vor primii pe e-mail informatii despre modalitatea de achitare a abonamentelor.

În campania de anul trecut, 81 de absolvenţi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, UNTOLD şi NEVERSEA. Alţi peste 4.000 de tineri au primit reducere la abonament.

Citește și: Zeci de mii de lei amenzi la Festivalul NeverseaPrimele 11000 de abonamente de la UNTOLD au fost vândute în mai puțin de trei minute

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top