Connect with us

Știri

Unul din cei mai temuți oameni din România a ajuns la spital

Unul din cei mai temuți oameni din România a ajuns de urgență la spital. Este vorba despre liderul interlopilor din Moldova, șeful clanului Cordunenilor.

Costel Corduneanu ar avea probleme cu inima

Costel Corduneanu (48 de ani) a fost luat de nou de Ambulanță. S-a întâmplat ieri după-amiază când interlopul se afla într-o benzinărie din Iași.

Apropiații lui Costel au mărturisit pentru site-ul cancan.ro că liderul Cordunenilor a refuzat să intre în mașina medicilor și a decis să se ducă de unul singur la spital.

Corduneanu a ajuns la spitalul „Sfântul Spiridon”, la urgențe. „Nu a stat nici cinci minute la noi şi a plecat. A spus că merge la Spitalul «Parhon»”, au declarat surse medicale.

CITEȘTE ȘI: Accident în Râmnicu Vâlcea. Fiul unui interlop a murit

CITEȘTE ȘI: Interlopul Florin Udilă s-a predat. El a fost încarcerat la Rahova

Conform tabloidelor, liderul ieșean ar avea probleme cu inima, însă medicii nu au dreptul să spună nimic despre starea sa de sănătate, la cererea apropiaților acestuia.

Omul este judecat în prezent într-un dosar de crimă organizată, instrumentat la Curtea de Apel Cluj. Inițial, Costel primise opt ani de închisoare cu executare, însă a contestat decizia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top