Connect with us
Mesaje frumoase de 1 martie

Știri

Urări și mesaje de 1 martie 2019 – TOP mesaje frumoase

Mai jos vei gasi cateva mesaje de 1 martie pe care le poti transmite persoanelor dragi. Fie ca le trimiti un mesaj scris, sau preferi sa le transmiti acele cuvinte cand sunteti fata in fata, cele care le vor primi le vor aprecia. Poti alege unul dintre mesajele de mai jos, in functie de relatia pe care o ai cu femeia careia ii transmiti acele cuvinte.

Mesaje frumoase de 1 martie

Iti doresc o primavara frumoasa in care sa te bucuri de viata si de oamenii dragi din jurul tau.

Primavara este anotimpul in care totul renaste. Este un nou inceput, de care sper sa te bucuri din plin.

Citește aici: Ce să faci și ce să nu faci de 1 martie ca să ai noroc! Iată cum ar trebui să porți CORECT mărțișorul ca să îți meargă bine

Iti doresc o primavara minunata, infloritoare, plina de iubire si de imbratisari calde precum razele soarelui.

Sper ca aceasta primavara sa fie una deosebita, ca in povesti. Iti doresc sa iubesti si sa fii iubita. Sa traiesti momente speciale si intense alaturi de persoanele care iti fac fiecare zi o binecuvantare.

Fie ca aceasta primavara sa iti incalzeasca sufletul. Sa ai parte de realizari, de iubire, de incredere si curaj. Bucura-te de fiecare moment si nu uita sa zambesti.

Sper ca ziua de 1 martie sa fie una speciala. Sa te lasi cucerita de furmusetea acestei zile. Sper ca fiecare om pe care il intalnesti sa iti deseneze un zambet frumos pe fata. Meriti tot ceea ce este mai bun nu numai in aceasta zi, ci in fiecare moment, in fiecare zi a anului.

Sper ca cele doua fire, alb si rosu, sa ne lege prietenia mai mult. Ma bucur ca faci parte din viata mea.

Iti ofer acest martisor ca un simbol al sentimentelor mele fata de tine. Astfel, cand il vei purta, vei sti ca mereu sunt cu tine, chiar daca, fizic, nu pot fi mereu alaturi de tine.

Iti doresc o primavara plina de zambete, de impliniri. Sper ca fiecare vis al tau sa devina realitate in aceasta primavara si nu numai.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top