Connect with us
UTA Arad - Poli Iași Scor. LIVE VIDEO. Arădenii neînvinși de la revenirea în Liga 1

Sport

UTA Arad – Poli Iași Scor 2-3. LIVE VIDEO.UTA pierde, Iașiul câștigă

UTA Arad – Poli Iași scor 2-3 live video în partea de jos a acestui articol. Meciul este transmis de HUFF, în format live video, live text și live score. Cele două echipe se luptă pentru un loc cât mai bun în clasamentul Liga 1 Casa Pariurilor. Dacă UTA Arad a jucat în ultimele trei meciuri în remiză (egal), Poli Iași a avut o singură victorie. Echipa arădeană se află pe locul 9 în clasamentul Liga 1, iar Poli Iași pe locul 12. Meciul este în format live video gratuit pe mai multe platforme și poate fi urmărit chiar și în acest articol în playerul video live stream de pe Youtube.

UTA Arad – Poli Iași Scor 2-3 – Live text

MIN 90 – Iașiul câștigă confruntarea cu UTA Arad după un meci strâns. Scor Final UTA Arad – Poli Iași: 2-3.

Meciul este UTA ARAD – Poli Iași live video mai aici.

Minutul 84 – Poli Iași schimbă scorul cu UTA ARAD. Răzvan onea schimbă scorul înainte de finalul meciului. Poli Iași înscrie în Poarta UTA Arad. Scor UTA Arad – Poli Iași 2-3.

Minutul 72 – Platini de la Poli Iași egalează UTA Arad. Scor UTA Arad – Poli Iași 2-2.

Minutul 65 – Ursu înscrie și imediat UTA primește o lovitură liberă.

Minutul 61 – UTA Arad înscrie în poarta Poli Iasi. Jucătorul care schimbă scorul este Ursu. Scor UTA Arad – Poli Iași: 2-1.

Minutul 54 – Schimbare la UTA Arad, iese Rusu marcatorul golului care a deschis scorul și intră . În minutul 46 UTA a mai făcut o schimbare în meciul cu Poli Iași, a ieșit Ioan Hora și a intrat Vlad Morar.

Minutul 52 – UTA Arad pare să fie „obosită” ne așteptam să revină de la vestiar ceva mai hotărâtă să recupereze egalul din minutul 35. Lasă jocul să curgă, dar nu pare să fie pusă pe atac pentru a schimba scorulc în meciul cu Poli Iași.

UTA Arad nu are energie in meciul cu Poli Iasi

UTA Arad nu are energie in meciul cu Poli Iasi

Minutul 48 – UTA Arad este determinată să schimbe scorul în meciul cu Poli Iași, tensiunea este mare pentru arădeni care atacă din primele minute ale reprizei a doua.

Minutul 45 – Meciul a revenit. Scor UTA Arad – Poli Iași 1-1.

UPDATE ora 19:46 – Transmisiunea video și live video a revenit pe canalele Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport 1. Nu uitați meciul este live video mai jos, dar și în aplicațiile Vodafone Tv, Orange Tv, Live Tv de la Focus Sat sau pe site-urile de mai jos. De asemenea poți vedea meciul UTA Arad – Poli Iași și în HUFF în playerul Youtube de aici.

Minutul 45, ora 19:31 – Pauză. Scor la pază UTA Arad – Poli Iași 1-1. Primul gol a fost marcat de UTA în minutul 28 de către jucătorul UTA Rus, iar golul care a egalat meciul a venit din partea lui Cristea de la Poli Iași în minutul 35.

Minutul 41 –  Galben pentru Nicandro Breeveld – jucătorul de la Poli Iași.

Minutul 35 – Cristea inscrie in poarta UTA Arad si egaleaza scorul in meciul cu Poli Iasi. Este golul cu 109 pentru jucatorul iesean, Pancu antrenorul iesenilor se abtine de la bucurie care este deocamdata sceptic de prestatia jucatatorilor sai pe terenl aradenilor.

Minutul 28 – Rus de la UTA Arad deschide scorul în meciul cu Poli Iași, primul gol pe noul stadion este marcat de căpitanul celor de la UTA Arad. Scor UTA Arad – Poli Iași 1-0.

Minutul 23 – Sansa mare pentru Poli Iasi, dar rateaza in poarta UTA Arad. Platini era la un pas să deschidă scorul în meciul dintre UTA Arad – Poli Iași.

MIN 20 – Mihalache știe ce să facă la limită pentru a nu fi penalizat de arbitru.

MIN 18 – Mare ocazie pentru UTA Arad în poarta Poli Iași, arădenii cer penalty dar arbitrul nu-l acordă. În reluarea fazei nici vorbă de fault.

MIN 10 – Meciul a început cu o slabă prestație a arădenilor. Ieșenii sunt porniți să câștige un meci de la startul Liga 1.

UTA Arad Poli Iasi Live video și live score

UTA Arad Poli Iasi Live video și live score

UTA Arad Poli Iasi Live video și live score

Meciul UTA Arad vs Poli Iași este transmis de HUFF în format live text, live video și live score pe canalaul nostru de Youtube. Aesta este difuzat la TV de televiziunile: Look Sport, Digi sport 1 și Telekom Sport. De asemenea meciul poate fi văzut și live video pe platformele operatorilor de cablu sau contra cost pe site-ul Look Sport. Mai jos aveți înstrucțiunile pentru fiecare site. Poți vedea meciul UTA vs Poli Iași și pe telefonul mobil.

LIVE VIDEO | UTA Arad – Poli Iaşi, ora 18:45, în direct, pe Telekom Sport 1

Meciul dintre UTA Arad și Poli Iași poate fi văzut gratuit pe platformele operatorilor de cablu sau telefonie, după instrucțiunile video de mai jos.

Poti urmări meciul gratuit pe site-urile: digisport.ro, digionline.ro, telekomtv.ro, horizon.tv și contra cost pe site-ul looksport.ro.

Meciul este difuzat LIVE VIDEO și în playerul Youtube de mai jos. Vezi live video / live stream meciul dintre UTA și Poli Iași.

Iată care sunt echipele de start din confruntarea dintre UTA Arad și Poli Iași.

Echipele de start UTA Arad – Poli Iași: 

UTA Arad: H.Moldovanu – Roumpoulakou, Benga, Erico, Tomozei – Albu, Buhăcianu, N.Roşu, Tescan – Hora, Rus.
Rezerve: Balaure, Ilie, Melinte, Pleaşcă, Ursu, Morar, Ioniţă, Rusu, Klapan:
Antrenor: Laszlo Balint.

UTA Arad echipa de start in meciul cu Poli Iasi

UTA Arad echipa de start in meciul cu Poli Iasi

Poli Iaşi: Axinte – Onea, Mihalache, Baxevanos, Busu – Breeveld, Passaglia, Almada Soares – Vanzo, Calcan, Cristea.
Rezerve: Brînză, De Iriondo, Cabral, I.Cristea, Popadiuc, Atska, B.Balint, D.Ciobanu
Antrenor: Mircea Rednic.

Poli Iasi echipa de start in meciul cu UTA Arad

Poli Iasi echipa de start in meciul cu UTA Arad

Declarații înainte de meci

„Venim după două înfrângeri ruşinoase dacă ne luăm după scorul afişat pe tabela de marcaj. Primul lucru pe care vom încerca să-l facem este nu să reducem proporţiile scorului ci să eliminăm greşelile individuale, pentru că ele au fost decisive la ultimul joc. Jucătorii au reacţionat bine, sunt mulţumit de implicarea lor în antrenamente.

E un proces de durată, dar va trebui să adunăm puncte, care sunt foarte bune pentru moralul nostru. E un proces pe repede înainte de integrare a noilor jucători. Nu e foarte uşor, sper ca timpul să fie un aliat şi începând de duminică să reuşim să ne bucurăm din nou de victorie, de un rezultat pozitiv”, a declarat Daniel Pancu, înainte de meci.

Sosirea echipei Poli Iași la Arad.

De la ora 21:00 HUFF transmite live meciul dintre FSCB si Pitesti.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top