Connect with us

Știri

Vacanţe early booking pentru 2018! Preţurile sunt reduse şi cu 70 la sută

Hotelierii de pe litoralul românesc au lansat deja programul early booking. Aşa cum era de aşteptat, vânzările sunt peste aşteptări.

Cele mai bune oferte le veţi găsi la hotelurile de 4 şi 5 stele. Multe dintre hotelurile pentru care au fost lansate oferte turistice se vor deschide anul viitor.

Citeşte şi CUTREMUR în România! S-a produs la o adâncime de 28 de kilometri

Pentru o vancaţă în luna mai veţi plăti pe întreg sejurul 150 de euro, în loc de 500. Este o ofertă foarte bună, însă cei care vor să-şi rezerve de acum vacanta trebuie să ştie că iar în vârf de sezon o vacanţă se cumpără acum cu 345 de euro în loc de 1.150.

Clienţii care plătesc integral vacanţa beneficiază şi de alte discounturi

”Noi avem un hotel care se va deschide în aprilie şi cu această ocazie o să avem preţuri promoţionale pentru 2018, cu piscina pentru copii şi adulţi, foarte mult entertainment şi foarte aproape de mare.”, a declarat Răzvan Dobre, managerul unui hotel, pentru ştirileprotv.ro.

Aproximativ 30 de hoteluri au lansat oferte pentru vara lui 2018. În mai bine de două săptămâni s-au vândut mai bine de jumătate dintre vacanţele early booking.

Aşa cum era de aşteptat, în topul celor mai căutate destinaţii prin early booking se afla staţiunea Mamaia.

Ofertele early booking de pe litoralul românesc ţin pasul cu cele din Bulgaria, Grecia, Turcia sau Spania. Cei care vor să plece în străinătate vor plăti cel puţin 400 de euro de persoană pentru un sejur de 7 zile la un hotel de 4 stele.

Citeşte şi AJUTOR pentru încălzire! A mai rămas o zi, iată ce trebuie să faci

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top