Connect with us

Știri

Vadim, RUINAT DE SOTIE? „Mama a gresit”

Despre averea lui Corneliu Vadim Tudor s-au facut numeroase speculatii in ultima perioada. Unii sustin ca tribunul avea conturi secrete in strainatate, altii ca era sarac lipit pamantului.

La cateva saptamani de la decesul politicianului, sora acestuia, Lidia Samson, face dezvaluiri incredibile despre felul in care traia liderul PRM.

Aceasta a declarat recent la Antena 3 ca Vadim nu avea banii despre care se vorbea in presa. Tribunul era extrem de sarac, uneori neavand bani nici sa isi cumpere un covrig.

CITESTE SI: VIDEO: Ne parasesc marii sportivi! A murit azi dimineata, la 60 de ani!

CITESTE SI: A murit o MARE SCRIITOARE! Avea doua nationalitati!

Lidia o acuza pe Doina Vadim, sotia politicianului, ca i-a mancat toti banii. „Asa a fost sa fie, asa a fost destinul lui, sa ia de nevasta pe cine nu trebuia. Nu a fost vina lui, a fost vina mamei mele. A facut cum a zis mama. Mama a gresit”, a explicat Lidia la Antena 3.

„Fratele meu nu avea bani nici de un covrig. Toti banii erau pastrati in casa, la toate trei. Va spun cu mana pe inima. Fetele erau influentate de mama lor. Eu cred ca acum se odihneste linistit”, spune Lidia.

„Ea (n.r.: sotia) facea ce voia cu banii. Cheltuia cate 5.000 de euro, el nu putea sa stranga un leu. El dadea toti banii si ea cerea toata ziua bani. Spunea ca era acasa un iad”, concluzioneaza sora lui Vadim.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top