Connect with us
Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este înfricoșător ce a putut să prevestească

Știri

Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este înfricoșător ce a putut să prevestească

Vadim Tudor transmite mesaje de dincolo de moarte. Fiica lui Vadim, Lidia, spune că tatăl ei îi trimite mesaje dincolo de moarte, în care îi arată ce urmează să se întâmple.

Fiica cea mare a Tribunului a povestit, în emisiunea Agentul VIP, de la Antena Stars, că acesta a avut mereu vise premonitorii și că și-a visat inclusiv înmormântarea.

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist.

L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el”, a spus Lidia.

Aceasta a dezvăluit că după ce a murit tatăl ei a început şi ea să aibă astfel de vise premonitorii

„Primul vis cu el a fost după şase luni. (…) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (…) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat.

S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, ‘Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale'”, a mai povestit ea.

Lidia spune că Vadim i-a transmis în vis cu ceva timp înainte că va muri Regina Ana.

„Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă.

Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit.

Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Citește și Fata abuzată de Eugen Stan în 2009 a făcut primele dezvăluiri: “Am fost la Poliție, am declarat…”

În anul 2009, polițistul Eugen Stan a abuzat sexual o fată care la acea vreme avea 14 ani. Victima a vorbit acum, după ce pedofilul a fost plasat în arest preventiv.

Fata spune că, în anii care s-au scurs, a încercat să uite prin ce a trecut. Nu se mai aştepta ca agresorul să fie prins și a fost șocată să afle că acesta este polițist. Ea a mărturisit că i-a fost greu să se integreze.

Am ieșit destul de greu, mi-a fost foarte greu să mă integrez iar, dar am trecut, cu ajutorul familiei, al prietenilor, al școlii unde am învățat. A fost bine. Alor mei le-am spus adevărul.

Am intrat în casă, i-am sunat pe ai mei și le-am povestit ce s-a întâmplat. Bineînțeles că tata a venit imediat acasă, am fost la Poliție, am declarat ce am declarat, le-a spus fata celor de la Digi 24, menționând că nu l-a recunoscut pe pedofil în imaginile prezentate la TV.

Ea a rememorat și momentul agresiunii:

Eu veneam de la școală. Era ziua, am intrat în bloc, dânsul după mine, l-am salutat, dânsul mi-a răspuns și în fața scării de bloc, cât am așteptat liftul, el a acționat, ca să zic așa…

Din ce îmi aduc aminte, am impresia că a auzit o ușă deschizându-se și a fugit. Eu, speriată, am urcat, am intrat în casă și am început probabil să plâng.

Fata a spus că se simte mai în siguranță acum că individul a fost prins și că nu s-a simțit bine știind că agresorul ei încă umbla liber. Întrebată ce ar vrea să i se întâmple pedofilului, ea a răspuns:

Ea a mărturisit că i-a fost greu să se integreze

Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar mi-aș dori și copiilor lui, dacă are, să li se întâmple aceleași lucruri ce mi-a făcut el mie sau să îl închidă și mi-aș dori să nu mai existe asemenea oameni pe pământ.

Conform informațiilor prezentate de Digi 24, în decembrie 2016, o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de acest polițist într-o scară de bloc.

Agentul ar fi fost scăpat de dosar penal de colegii lui poliţişti de la Secţia 18 şi de la Control Brigadă Rutieră. Este ceea ce spun procurorii de la Sectorul 5 ca explicație pentru tergiversarea unui dosar penal.

Citește și DEMISIE! Mihai Tudose: Cun un MINISTRU care îşi permite să mă mintă în halul acesta… nu mai am ce să mai lucrez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top