Connect with us
Mai multe accidente de circulație s-a petrecut de Crăciun, pe șoselele din România, în județele Argeș, Constanța sau Giurgiu.

Știri

Val de ACCIDENTE de Crăciun, pe drumurile din România

Mai multe accidente s-au produs de Crăciun pe șoselele din România. În Pitești, un accident de circulație a dus la rănirea a doi copii și la avarierea a cinci mașini.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism Volkswagen Bora dinspre Târgu din Vale către zona Podul Viilor, a vrut să treacă de pe banda unu pe banda a doua a sensului de mers, însă nu s-a asigurat şi a lovit două autoturisme, un BMW şi un Ford Fiesta.

Cele trei mașini au fost proiectate în alte două automobile parcate. Două fetițe, cu vârsta de 10, respectiv 13 ani, au fost rănite. Una dintre ele are fractură la picior. Șoferul este cercetat pentru vătămare corprorală din culpă.

Accident pe DN 1 – patru persoane incarcerate

Update: Două persoane – tată şi fiică – au murit şi alte trei au fost rănite, una fiind în comă, în urma unui accidentului.

Un accident s-a petrecut pe DN1, duminică dimineața, la ieșirea din Codlea spre Văleni. Patru persoane au rămas încarcerate, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit ciocnit frontal cu alta, una dintre maşini ieşind în afara drumului şi răsturnându-se.. Conform reprezentanților ISU, trei persoane sunt în stop cardio-respirator și li se acorda primul ajutor.

Accident în Constanța – Un tânăr este în comă

Un accident grav s-a produs în localitatea Gura Dobrogei din județul Constanța, chiar în noaptea de Crăciun. Trei persoane au fost rănite, dintre care una, un bărbat de 21 de ani, se află în comă.

Două tinere, ambele de 25 de ani, au suferit răni serioase. Cele trei persoane au fost duse la Spitalul Clinic de Urgență Constanța.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Accident în județul Giurgiu

Și în județul Giurgiu s-a petrecut un accident rutier. O femeie însărcinată și doi copii au fost răniți, după ce un șofer nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Citește și: Giurgiu: Accident în Florești. Trei persoane au fost rănite

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top