Connect with us
Vâlcea: Accident cu 7 victime pe DN7

Știri

Vâlcea: Accident cu 7 victime pe DN7

Un accident rutier soldat cu şapte răniţi, printre care şi un copil în vârstă de un an, s-a produs duminică seara la Câineni în judeţul Vâlcea, pe DN 7 Valea Oltului. Potrivit IPJ Vâlcea, cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a încercat să depăşească o coloană de maşini într-o curbă fără vizibilitate şi în care depăşirea era interzisă şi a lovit frontal un alt autoturism, în care se aflau alte două persoane, care a fost proiectat peste balustrada de protecţie a drumului.

La locul producerii accidentului au intervenit mai multe ambulanţe şi poliţia, iar traficul a fost oprit complet.

Cinci persoane au ajuns, duminică, la spital, în urma unui accident rutier produs pe DN 68, pe raza localităţii Vama Marga.

„Accidentul s-a produs din cauza unui conducător auto, care nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de cel dinaintea sa, iar, pentru a evita o ciocnire faţă-spate, a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal o altă maşină ce venea din sens opus”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Un motociclist din Ungaria şi-a pierdut viaţa duminică într-un accident produs pe DN 67C – Transalpina, în apropierea barajului Oaşa.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a anunţat că un motociclist, de 64 de ani, din Ungaria, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma gravelor leziuni suferite, bărbatul a decedat.

Accidente pe bandă rulantă pe străzile din România

În cauză a fost demarată o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Un cetăţean român a decedat, iar alţi doi au suferit răni grave în urma unui accident rutier produs în Austria, în apropierea oraşului Sankt Polten, a informat duminică Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

„Ambasada României la Viena are în atenţie accidentul rutier produs în apropierea oraşului Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate. Conform datelor preliminare obţinute, un cetăţean român a decedat, iar alţi doi, printre care şi un minor, au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă”, relevă sursa citată.

Potrivit MAE, rudele victimelor au fost notificate cu privire la accident.

„Ambasada României la Viena monitorizează situaţia şi este în contact permanent cu autorităţile locale şi membrii de familie, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în limita competenţelor legale”, a adăugat MAE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top