Connect with us
Vâlcea: Accident grav! Printre răniți se află și un bebeluș de 7 luni

Știri

Vâlcea: Accident grav! Printre răniți se află și un bebeluș de 7 luni

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN7 Călimăneşti – Brezoi, între un autoturism şi un autotren.. Printre răniţi se află şi un bebeluş de 7 luni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că circulaţia rutieră pe DN7 Călimăneşti – Brezoi se desfăşoară pe un fir alternativ la kilometrul 202, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren.

Primele informaţii furnizate de Centrul Infotrafic arătau că o persoană a murit, iar alte două au fost rănite, însă ulterior Poliţia a precizat că trei persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Vâlcea, o maşină care se deplasa pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Sibiu a fost lovită frontal, în zona Cârligul Mic, de un TIR care venea din sensul opus. TIR-ul nu ar fi redus viteza într-o curbă periculoasă.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Vâlcea declară că şoferul maşinii, în vârstă de 50 de ani, a murit, iar două femei de 35 şi 50 de ani, precum şi un bebeluş de 7 luni, au fost duşi la spital.

Botoşani: Două femei, mamă şi fiică, rănite într-un accident rutier produs în comuna Băluşeni

Două persoane, mamă şi fiică, au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă, pe un drum comunal din localitatea Băluşeni.

Un bărbat de 62 de ani, din Bucureşti, a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, a intrat într-un şanţ betonat de pe partea stângă a drumului şi a lovit un cap de pod.

În urma impactului, femeia de 46 de ani aflată pe scaunul din dreapta al maşinii a rămas încarcerată, având nevoie de intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a fi scoasă.

Citește și: Accident grav pe DN1. Printre victime se află și un copil

Aflată în stare gravă, aceasta a fost transportată cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

De asemenea, fiica acesteia, în vârstă de 22 de ani, a fost preluată de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportată la aceeaşi unitate medicală.

Şoferul care a produs accidentul susţine că a intrat în şanţ după ce a încercat să evite un alt autoturism care venea din sens opus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top