Connect with us

Știri

Valentine’s Day: Cât costă o camera în hotelul Simonei Halep

Cât costă o camera în hotelul Simonei Halep de Valentine’s Day. Simona Halep a investit anul acesta 2.000.000 de euro într-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Brașov.

Cum era de așteptat, mai sunt disponibile doar foarte puține camere de Valentine’s Day la hotelul lui Halep. Două nopți într-o camera „suită junior” cu 1 pat dublu mare și cu mic dejun inclus te costă puțîn peste 1000 de lei.

Hotelul este o pensiune care combină confortul modern cu ambianța medievală și are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii și picturi originale.

Hotelul Drachenhaus Poiana Brașov are 24 de camere și apartamente

Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Simona Halep este proprietara fostei pensiuni Heraldic Club din Poiana Brașov, redenumită Drachenhaus, dar și a hotelului cu același nume din municipiul Brașov, de pe stradă Nicolae Bălcescu, în plin centru istoric al orașului. Halep a plătit pentru cele două imobile două milioane de euro.

DRACHENHAUS HOTEL e cotat la 8.9 din 10 pe booking.com.

Citeşte şi Prognoza meteo: Iarna revine în forţă, ce se întâmplă cu vremea de astăzi

Meteorologii vin cu precizări despre vremea din Bucureşti şi celelalte zone ale ţării. Veştile nu chiar atât de bune.

Aşadar, în Bucureşti, cerul va fi în mare parte senin, dar va fi ”soare cu dinţi”. Minima zilei va fi de -3 grade Celsius, iar maxima de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu 14 km/h.

Deşi nu vor fi precipitaţii, nivelul de umiditate va fi ridicat, de 70%. În zona montanã precipitaţiile mixte vor favoriza depunerile de polei.

Vântul va sufla în general slab până la moderat, cu intensificãri în zona montană, cu viteze mai mari pe creste şi local în regiunile vestice.

În zonele joase vom avea parte de ceaţă

Pe spaţii extinse se va semnala ceaţã, în special în zonele joase din estul şi sud-estul teritoriului. În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 15 km/h, şi vom avea parte de .

Minima va fi de -4° C, în Târgovişte, iar maxima va fi de 5° C, în Slobozia.

În Vest vom avea parte de ploi trecătoare, iar minimele vor fi de -2° C, în Deva,. Temperaturile vor ajunge la 3° C, în Timişoara.

În Dobrogea vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la 2° C, în Tulcea şi vor ajunge la 7° C, în Mangalia. Afara va fi înnorat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top