Connect with us

Știri

Vara in costum de baie

In aceasta perioada toata lumea asteapta cu nerabdare concediul. Fie ca mergi la mare, la piscina sau chiar si la munte, vara scoatem costumele de baie la „interval”.

Noi doamnele trebuie sa aratam exemplar pe plaja, indiferent ca ne-am pregatit ccorpul pentru sezonul estival sau nu. In acest sezon estival designerii de specialitate s-au gandit sa conceapa costume de baie nu doar pentru doamnele si domnisoarele care se incadreaza in dimensiunile perfecte, ci si pentru cele cu forme.

spring_summer_2016_swimwear_trends_fashionisers

Asadar, oferta la aceste piese de vara va fi una extrem de diversificata. De la bikinii traditionali, la costume de baie in doua piese stil anii ’60, trikini, costume intregi, multe accesorii si chiloti cu talie inalta.

CITESTE SIHidratarea pe canicula

CITESTE SI: Top scurt pentru barbati – MODA CARE FACE FURORI VARA ASTA

Se intoarce in forta stilul retro prin costumele intregi, cu diverse forme si taieturi, seturile cu sutien mare si pantaloni scurti cu talie inalta.  Acest stil se potriveste de minune doamnelor cu forme pentru ca subtiaza silueta, alungeste picioarele si sustine ferm zona burtii.

In materie de culori, albul va fi vedeta sezonului. Pe podium urca si culori ca bleumarin, negru, auriu si nisipiu. Dungie si insertiile florale vor fi si ele prezente in diverse forme si culori.

O noutate in 2016 sunt costumele de baie cu franjuri si cele tricotate, sau cele din imitatie de piele.

Sigur ca nu orice costum de baie este si comod, depinde de voi daca vreti doar sa-l etalati, sau il duceti si la inot 🙂

модные-купальники-2016-фото-9

модные-купальники-2016-фото-8

swim-collage

collage-3

rBVaHVTIn-6AdmG1AAKICEsMhh4562

bathing-suits-for-women-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top