Connect with us
Vărul lui Florin Călinescu s-ar fi sinucis. Cum a fost găsit Ion Sorescu

Știri

Vărul lui Florin Călinescu s-ar fi sinucis. Cum a fost găsit Ion Sorescu

Ion Sorescu, vărul lui Florin Călinescu, s-ar fi sinucis.

Conform informațiilor prezentate de curier.ro, bărbatul, în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat.

În anii trecuţi, el ar mai fi avut tentative de suicid. Ion Sorescu era văr primar cu actorul şi omul de televiziune, Florin Călinescu.

Descoperirea macabră a fost făcută de Mihail, fiul lui Ion Sorescu. Bărbatul a văzut că tatăl său nu mai dă nici un semn prin curte şi a pornit să-l caute. L-a descoperit atîrnat în ştreang, în grajd.

Sperînd că îl mai poate salva, omul a tăiat ştreangul şi a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a mers la Băbana, însă medicul nu a reuşit să mai facă altceva, decît să constate decesul victimei.

Oamenii legii au eliminat suspiciunile cu privire la deces, după ce au constatat că pe cadavru nu există alte semne de violenţă, cu excepția rănii făcute de ștreang.

Vărul lui Florin Călinescu avea trei copii. Mama lui Ion Sorescu a fost sora tatălui omului de televiziune. Tragedia s-a petrecut în localitatea Băbana.

În anul 2002, Florin Călinescu a mai trecut printr-o tragedie majoră, dupa ce propriul său fiu, Luca, a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Praga.

Andrei Gheorghe a murit. Florin Călinescu a dat detalii despre viața acestuia

Cum a murit soția lui Florin Călinescu

Florin Calinescu a revenit pe micile ecrane ca jurat al show-ului „Romanii au talent”. Putini stiu, insa, ca actorul are un trecut incarcat de drame.

Florin si Ana Maria Calinescu au fost casatoriti vreme de aproape 27 de ani. Cei doi au jucat impreuna pe scena Teatrului Mic din 1986 pana in 1996, atunci cand sotia lui Florin Calinescu a fost diagnosticata cu cancer la gat.

“Toti spuneau ca va fi o a doua Olga Tudorache, pentru ca era o personalitate puternica, cu o forta care nu se consuma dupa ce trec bujorii din obraji”, spunea Dragos Galgotiu, cel mai bun prieten al lui Florin Calinescu.

ana maria calinescu

Ana Maria (Anmary) Calinescu

Ana Maria Calinescu a murit la sfarsitul lui februarie 2005 la Spitalul Universitar din Bucuresti, in ziua in care trebuia sa implineasa 47 de ani si 27 de ani de casatorie. Actorul a fost devastat de moartea jumatatii sale si i-a vegheat sicriul cat a putuy de mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top