Connect with us
Vasile Turcu a murit la vârsta de 62 de ani, după o săptămână în care a fost în stare gravă în spital. Fostul acționar al Dinamo...

Știri

Vasile Turcu a murit. Fostul acționar al lui Dinamo a încetat din viață la Floreasca

Vasile Turcu a murit la 62 de ani, în noaptea de miercuri spre joi. Fostul acționar al clubului Dinamo se afla internat de o săptămână, în stare gravă. Informațiile apărute în spațiul public au fost că omul de afaceri a încercat să se sinucidă. El suferea de afecțiuni cardiace, dar avea și mari probleme financiare.

Vasile Turcu a murit la 62 de ani

Vasile Turcu se afla în comă la Floreasca, iar starea sa era una critică și era monitorizat în permanență. Turcu a fost internat în stop cardio-respirator la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, în urmă cu aproximativ o săptămână. El a fost resuscitat de medici, dar starea a rămas una foarte gravă.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Turcu a lăsat un bilet de ADIO în care și-a spus motivele care l-au determinat să ia această decizie radicală.

Vasile Turcu a fost găsit spânzurat, miercuri, de soţia sa, acesta fiind transportat de urgenţă la spital. La aproape o săptămână de la incident, Vasile Turcu nu avea activitate cerebrală, fiind ţinut în viaţă doar de aparate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top