Connect with us
Vaslui: Bărbat reţinut după ce a lovit un poliţist

Știri

Vaslui: Bărbat reţinut după ce a lovit un poliţist

Momente ca în filme în Vaslui! Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut, fiind acuzat de ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliţie în trafic şi, ulterior, l-a lovit pe unul dintre poliţişti.

Incidentul s-a petrecut joi seara, pe raza comunei vasluiene Muntenii de Jos.

„Poliţiştii l-au urmărit pe bărbat până la domiciliul acestuia, unde el s-a ascuns şi au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, dar la discuţii a ieşit doar fiul acestuia.

La un moment dat, bărbatul a ieşit din casă şi l-a lovit cu un obiect metalic, în zona picioarelor, pe unul dintre poliţişti.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul arătând o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul anchetei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, în urma incidentului, poliţistul agresat a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, nefiind necesară internarea.

Anchetă în cazul unei poliţiste care a postat un mesaj jignitor pe o reţea de socializare

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat o anchetă în cazul unei poliţiste din municipiul Huşi, care a postat un mesaj jignitor pe o reţea se socializare.

Într-o postare pe contul său de Facebook, poliţista a spus că este deranjată de „contribuabilii care susţin că îi plătesc salariul”, jignindu-i pe aceştia.

Citește și: Ce spune Poliția Română despre scandalul cu șoferul cu numere de înmatriculare anti-PSD

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a dispus verificări cu privire la mesajul postat de colega noastră pe o reţea de socializare. Nu putem tolera un astfel de limbaj şi comportament din partea unui poliţist care îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în sprijinul comunităţii”, a precizat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

După ce postarea sa a fost distribuită şi a creat nemulţumire în mediul online, poliţista şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top