Connect with us
Un bărbat din Vaslui a murit în timpul unei reuniuni a PMP. Manifestarea a fost organizată la la proprietatea liderului filialei, Corneliu Bichineţ

Știri

Vaslui: Un bărbat a murit la o reuniune a PMP

Un bărbat din Vaslui a murit la o reuniune a PMP. Desfășurarea a fost organizată la proprietatea liderului filialei, Corneliu Bichineţ. Acesta se întorsese cu o parte dintre membrii de partid dintr-o acţiune electorală şi stătea la masă cu aceştia, relatează news.ro.

Martorii au sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic.

”Medicul de pe ambulanţă ne-a sesizat că s-a constatat decesul, după efectuarea manevrelor de resuscitare. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au fost informaţi de către rude că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale. Din acest motiv medicul care a intervenit a considerat că nu reprezintă un caz medico-legal care să necesite autopsia”, a declarat, marţi, pentru News.ro, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Un bărbat a murit la o reuniune a PMP

”În timp ce stăteam la masă, afară, la gard, striga cineva tare, nedesluşit, iar câinii din curte lătrau puternic. Unul din cei cu care mă aflam la masă s-a dus să vadă ce se întâmplă, iar când a venit a spus că cineva, într-o stare nu prea bună, care se simte rău, este la poartă.

I-am spus unui băiat să-l aducă pe om în curte, dacă nu este în regulă. Domnul Scafaru (Dumitru Scafaru n.r.) a ajuns în camera unde eram noi, l-am recunoscut, însă n-am reuşit să ne înţelegem. I-am lăsat pe masă farfuria din care voiam să mănânc eu. La masă nu era scaun. Trei dintre membrii de partid cu care mă aflam l-au văzut cum a încercat să mănânce şi, fulgerător, omul s-a prăbuşit. Cineva l-a prins în braţe, altfel ar fi căzut pe gresie.

Citește și: Cornel Sămărtinean, candidat din partea PMP la alegerile parlamentare, implicat în accident

Câţiva dintre cei cu prezenta de spirit l-au resuscitat afară, pe terasă, iar cineva a sunat imediat la 112. Cei de la SMURD au ajuns rapid la faţa locului şi cred că l-au resuscitat în ambulanţă câteva zeci de minute”, a declarat Corneliu Bichineţ.

Liderul PMP a negat faptul că ar fi oferit mâncare şi băutură cu scopuri electorale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top