Connect with us
cadavru

Știri

Vecinii au observat că se comporta ciudat și au chemat poliția. Când i-au intrat în casă, oamenii legii au fost îngroziți

Un bărbat din statul american Minnesota i-a șocat pe localnici, dar și pe polițiștii care i-au călcat pragul casei. Robert James Kuefler (60 de ani) stătea în propria casă cu cadavrul fratelui său, dar și al mamei sale.

Vecinii acestuia au alertat autoritățile după ce au observat comportamentul ciudat al bărbatului și faptul că acesta nu dorea să vorbească despre mama sau fratele său.

De fiecare dată când vecinii îl întrebau de cei doi, individul spunea că sunt bolnavi și că nu pot ieși din casă. Lunile au trecut, iar oamenii au început să fie din ce în ce mai suspicioși și au chemat poliția la casa bărbatului.

Poliţişti veniţi au zărit unul dintre cadavre prin geam. Ei au fost de-a dreptul şocaţi când au intrat în casă. Locuinţa era plină de viermi, musculiţe şi fluide corporale, iar mirosul care venea din pivniţă şi dormitor era îngrozitor.

Nu a fost, însă, vorba de o crimă. Cei doi au murit de cauze naturale, la diferență de o lună, iar bărbatul a suferit un șoc emoțional.

”Am fost traumatizat. Ce puteam să fac? Știu că lumea crede că sunt nebun, dar nu sunt nebun. Îi iubesc și atât!”, a declarat bărbatul care refuză consiliere psihologică.

Citește și: A murit la doar 18 ani! Legiștii au fost îngroziți când au văzut ce avea în stomac! Mama ei nu-și poate reveni din șoc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top