Verificări la Ministerul Economiei legate de participarea producătorilor români la SIAL

19.10.2016
Verificări la Ministerul Economiei legate de participarea producătorilor români la SIAL

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu a anunţat că membri ai Corpului de Control al premierului sunt într-o acţiune de documentare la Ministerul Economiei legate de acţiunile întreprinse pentru participarea producătorilor agricoli români la târgul SIAL din Paris.

”În această dimineaţă Corpul de control al primului-ministru a început o acţiune de documentare la Ministerul Economiei. Obiectivele acestei acţiuni de documentare sunt demersurile întreprinse de minister pentru participarea României la târgul SIAL Paris, şi anume modalitatea de închiriere a spaţiului destinat standului României, derularea procedurii de atribuire a contractului şi sumele plătite pentru asigurarea participării României la târg şi concluziile de la nivelul prim-ministrului vor veni după ce acţiunea Corpului de control va fi gata”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, conform news.ro.

Producătorii agricoli români care au participat la târgul SIAL Paris au reclamat faptul că Ministerul Economiei nu a amenajat standul României astfel că au trebuit să improvizeze standuri cu ajutorul altor participanţi la târg.