Connect with us
Veste de ultima oră pentru români! Iată ce se întâmplă cu banii europeni. Toți românii trebuie să știe aceste lucruri.

Știri

Veste de ultima oră pentru români. Ce se întâmplă cu banii europeni?

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a oferit detalii referitoare la vestea potrivit căreia România ar putea pierde finanțarea cu fonduri europene. Află ce se întâmplă cu banii europeni.

Veste de ultima oră pentru români. Ce se întâmplă cu banii europeni?

„În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la o presupusă suspendare a misiunilor de audit pentru acreditarea autorităților de management responsabile pentru atragerea de fonduri europene, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) face următoarele precizări:

Autoritatea de Audit desfășoară misiuni de audit la toate autoritățile de management: POAT, POCA, POIMM, POC, POCU, POR și POIM.

Președintele Autorității de Audit, Aron Ioan Popa, menționează ”conform planului de audit, Autoritatea de Audit este în misiune de evaluare, urmând să emită o opinie cu privire la conformitatea sistemului de management și control pentru fiecare program operațional”, conform stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Legea salarizării a fost adoptată. Lia Olguţa Vasilescu: ”Nu mai sunt nici măcar 3% salarii care scad…”

La rândul lui, ministrul delegat al fondurilor europene, Rovana Plumb, a declarat următoarele: „Câtă vreme pentru unele dintre aceste autorități de management misiunile de audit și-au finalizat deja ședințele de închidere ca urmare a evaluărilor realizate, nu se poate vorbi despre o suspendare a acestor misiuni sau a fondurilor europene alocate României!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top