Connect with us

Știri

Veste uriasa pentru pasionatii de seriale. Netflix va intra si in Romania in ianuarie 2016

Din luna ianuarie 2016, romanii vor putea sa se aboneze la serviciul TV on demand Netflix. Acest serviciu este indisponibil in acest moment in Romania.

In urma cu cateva luni, reprezentantii Netflix au anuntat faptul ca urmaresc sa se extinda in mai multe state din lume, avand oferte personalizate si preturi diferentiate, potrivir wall-street.ro.

VIDEO: Acesta este CEL MAI BUN FILM AL ANULUI. Ce parere aveti?

VEZI: TRAILER inedit! Filmul pe care nu il veti vedea niciodata

„Strategia noastra de expansiune internationala din ultimii ani a fost sa ne extindem cat mai repede, ramanand totodata profitabili la nivel global. Progresul a fost atat de puternic, incat putem finaliza expansiunea globala in urmatorii doi ani, deci mult mai devreme decat ne-am asteptat. Ne propunem sa obtinem profituri globale semnificative incepand cu anul 2017. Oferim serviciile Netflix in circa 50 de tari si deja am invatat ce continut prefera oamenii. Accelerarea extinderii la 200 de tari va fi posibila mai ales gratie dezvoltarii extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete si televizoare inteligente”, au declarat Reed Hastings, CEO Netflix si CFO-ul companiei, David Wells, intr-o scrisoare catre actionarii Netflix, transmisa la inceputul anului curent.

CITESTE SI: Cele mai bune filme din ultimii 25 de ani. Vezi lista publicata de IMDb

In Romania exista deja mai multe servicii de streaming on demand, precum Voyo, TelekomTV.ro, HBOGo.

Asa ca, ramane de vazut ce preturi va practica compania americana Netflix si ce seriale/show-uri vor fi disponibile in Romania.

Sursa foto gizmodo.com 

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top