Connect with us
Vestea tristă pentru teatrul românesc. Actriţă celebră, infectată cu virusul AH1N1

Știri

Vestea tristă pentru teatrul românesc. Actriţă celebră, infectată cu virusul AH1N1

Este o veste tristă care loveşte teatrul românesc. Actriţa celebră a aflat recent că este infectată cu virusul AH1N1 care până în prezent a ucis mai multe persoane.

Actriţa este internată la Spitalul Matei Balş din Capitală iar medicii o supraveghează cu mare atenţie.

Clipe de coşmar pentru fosta parteneră de viaţă a actorului Iurie Darie, cauzate de probleme serioase de sănătate. Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital vineri din cauza virusului gripal care a făcut victime mortale în România.

Anca Pandrea se află sub stricta supraveghere a cadrelor medicale

Actrița, internată la Spitalul Matei Balș din Capitală. Aceasta a contactat același virus gripal care a provocat moartea a 16 persoane în România, în ultima vreme.

În săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie gripa a evoluat cu intensitate medie, în focare locale (București, Constanța, Iași) cu tendința de extindere regională și cazuri sporadice în unele județe.

Conform medicilor, gripa este o boală acută infecţioasă foarte contagioasă, care se transmite pe cale aeriană – direct prin tuse sau prin strănut și indirect prin obiecte proaspăt contaminate.

Citeşte şi Răzvan Fodor este grav bolnav: “Vreau o scurtătură”

Răzvan Fodor a cucerit publicul prin zâmbetul, carismă și sex-appealul sau. Ajuns la 43 de ani, solistul trece printr-o perioada mai grea.

Se confruntă e mai bine de 6 luni cu depresia. De mai bine de 6 luni, artistul este în depresie și are stări de anxietate.

“Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată și o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluții, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentație și prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditație și exerciții de respirație.

Artistul a declarat că vrea o scurtătură

Nu mai am răbdare, nu mai am toleranță să vorbesc cu psihoterapeuți pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură.

Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiați, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez.

N-am motivație să fac sport, deși am un abonament care mă așteaptă de un an de zile să-l consum” – a declarat Răzvan Fodor pentru revista A List Magazine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top