Connect with us
Vești bune pentru clienții Wizz Air! Compania anunță noi opt rute

Știri

Vești bune pentru clienții Wizz Air! Compania anunță noi opt rute

Clienții Wizz Air au vești bune din partea companiei aeriene. Compania a anunțat 8 noi zboruri operate din Viena. Aceste zboruri vor fi disponibile începând cu data de 1 iulie. Află din rândurile de mai jos despre ce destinații este vorba.

Vești bune pentru clienții Wizz Air! Compania anunță noi opt rute

Așadar, noile rute vor fi operate din Viena cu destinațiile: Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanţa, Rodos, Heraklion, Zakynthos şi Marrakech.

Potrivit sursei citate, clienții pot rezerva bilete pentru noile destinații la prețuri ce pornesc de la 19,99 de euro/dus având taxa de administrare inclusă, precum şi un bagaj de mână (max: 40x30x20cm).

Operatorul aerian a declarat:

„Lansarea acestor noi rute şi dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naţionale şi internaţionale, dar şi restricţiile, prin reluarea operaţiunilor de la Viena, Wizz a făcut posibilă călătoriile esenţiale pentru mulţi clienţi, sprijinind astfel şi reunirea familiilor.”

Mai mult, Wizz Air a mai anunțat o serie de măsuri de igienă crescute pentru sănătatea și siguranța clienților, dar și ale echipajului. De aceea, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii vor fi obligați să poarte măști, iar echipajul de cabină va avea și mănuși.

Fiecare aeronavă Wizz Air vor fi supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală. În fiecare zi toate aeronavele sunt dezinfectate folosind aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager va primi la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord nu vor mai fi in aeronavă și fiecare achiziție de la bord se la plăti preferabil contactless. Pasagerii mai sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică impuse de autoritățile locale.

Compania Wizz Air operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321. Este una dintre cele mai tinere flote din lume și le oferă clienților săi mai mult de 710 rute în cele 25 de baze. Conectează 154 de destinații din 45 de țări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top