Connect with us
Vești bune pentru toți clienții DIGI. Schimbări importante la RCS-RDS

Știri

Vești bune pentru toți clienții DIGI. Schimbări importante la RCS-RDS

Digi RCD-RDS a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de cablu și internet din acest moment. De-a lungul timpului, ei au pregătit mai multe surprize pentru clienții lor și le aduc mai mereu numeroase beneficii acestora. Furnizorul vine și acum cu vești bune pentru toți abonații DIGI. Schimbările făcute vă vor uimi pe toți.

Noutăți la DIGI

DIGI și-a propus și anul acesta să vină la clienții lui cu o mulțime de noutăți pentru a menține o legătură strânsă cu toți abonații. La fel ca în anii trecuți, furnizorul vrea să dezvolte serviciile oferite și să ușureze orice proces, pentru ca toți clienții să fie pe deplin satisfăcuți.

Din februarie 2021, contul de client Digi beneficiază de un nou flux de comandă. DIGI s-a gândit să modifice site-ul și aplicaţia de interacţiune cu clienţii, pentru a simplifica interacțiunea dintre ei. Cliențiii vor putea accesa mai ușor din noua interfață serviciile noi, extra-opţiunile sau upgrade net.

Dacă clienții vor vrea să solicite servicii noi, o vor putea face printr-un simplu click dacă este vorba despre dezinstalarea extra-opţiunilor sau realizarea upgrade-urile. Cât pentru solicitarea unor servicii noi, poți stabili chiar tu ziua și intervalul în care o echipă RCD-RDS poate veni la tine pentru a te ajuta cu tot ce ai nevoie.

De asemenea, noua interfață DIgi mai permite și:

  • vizualizarea serviciile deţinute şi a contractelor încheiate cu DIGI;
  • modificarea datelor de contact şi a preferinţelor de confidenţialitate (GDPR);
  • accesarea istoricului de facturi şi plăţi;
  • achitarea celei mai recente facturi pentru serviciile DIGI;
  • modificarea numelui reţelei Wi-Fi şi schimbarea parolei, în cazul clienţilor Digi Net care utilizează un echipament (router) pus la dispoziţie de operator;
  • transmiterea de sesizări şi istoricul acestora;
  • finalizarea comenzilor plasate prin contul DIGI.ro.

Cât pentru cei care vor să acceseze contul Digi Online, o pot face acum mult mai simplu, folosind pur și simplu datele de conectare la contul DIGI.ro. Pentru a accesa Digi Online, trebuie să ai cont DIGI.ro și să ai active serviciile de televiziune şi internet. Serviciul acesta este gratuit și îți aduce peste 75 de posturi retransmise de Digi TV.

Pentru serialele tale preferate, activează și extraopţiunile aferente la programele HBO (HBO Go), Cinemax şi FilmNOW, pe care le vei avea tot în Digi Online.

Camelia Pătrășcanu astrolog. Realizator horoscop săptămânal la Antena 3. https://www.facebook.com/Camelia-Patrascanu-1536583223246646/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top