Connect with us

Știri

VEȘTI de ultimă oră pentru pensionari. Ce se întâmplă cu pensiile românilor

A fost făcut anunțul oficial din partea Casei Naționale de Pensii. Ce urmează să se întâmple cu pensiile românilor în preajma sărbătorilor de iarnă.

Pensiile se dau mai devreme în decembrie, conform unui anunț făcut luni de Casa Națională de Pensii. Plata pensiilor a fost devansată în luna decembrie, beneficiarii urmând astfel să încaseze pensiile mai devreme cu câteva zile.

”Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans, după cum urmează:

  • drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie.
  • drepturile restante de pensii precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în întervalul 19 – 22 decembrie.
  • drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.
  • În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale.

Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie”, se arată într-un cominucat al Casei Naționale de Pensii.

Citește și Accident cu 7 mașini în Capitală. Șoferul unei maşini a Jandarmeriei era băut

Accidentul din Capitală în care au fost implicate şapte autovehicule ar fi fost provocat de către şoferul unei maşini a Jandarmeriei, care era băut, arată primele verificări ale Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere au declarat că primele verificări arată că accidentul s-a produs din vina şoferului dubei Jandarmeriei, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă.

Şoferul Jandarmeriei – care era în timpul serviciului – a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului camionului Jandarmeriei a fost deschis un dosar penal
Ulterior, șoferul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Accidentul a avut loc luni seară în Capitală, pe bulevardului Geniului, pe sensul spre Piaţa Leu, fiind implicate şapte maşini.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite uşor.

Citește și 2018, an negru pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de necazuri şi tragedii

2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri. Încă din prima parte a anului au loc schimbări în viață lor, și nu în bine.

Fie se îmbolnăvesc ei sau cineva din familie, fie își pierd serviciul sau relația cu partenerul începe să scârțâie, ajungându-se până la despărțiri și chiar divorțuri. Vorbim despre zodiile pentru care anul viitor nu va aduce nimic bun.

Iata care sunt zodiile pentru care previziunile sunt sumbre:

Taur

Incepi anul în cel mai cumplit mod. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe ține, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu. Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. Va trebui să iei decizii grele în acest an, iar dacă nu vei avea tăria să faci față necazurilor care or să apară, riști să te alegi cu depresii grave.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top