Connect with us

Știri

Vești grozave de la Loteria Română! Astăzi la rezultatele loto 7 martie se anunță un nou „MAGIC LOZ”

„MAGIC LOZ” este noul produs pe care LOTERIA ROMANA il lanseaza la inceput de primavara, in luna lui Martisor, continuand astfel traditia lozului in plic, unul din cele mai longevive si indragite  produse din portofoliul nostru.

Jucatorii care sunt increzatori in sansa lor si care vor sa-si incerce norocul cu cel mai nou loz in plic – „MAGIC LOZ”, il pot achizitiona, incepand din aceasta saptamana, din toate agentiile loto din tara.

Citește aici: Rezultate loto 7 martie 2019 6/49 LIVE Numerele extrase la Loto 6 din 49, Joker, Noroc, Noroc plus, 5/40

Pentru aceasta serie de loz, Loteria Romana a pus la bataie 153.064  de castiguri in valoare totala de 620.000  de lei, pretul unui loz fiind de numai 2 lei.

Castigurile lozului in plic „MAGIC LOZ” sunt in valoare de 2 lei, 4 lei, 10 lei, 50 lei, 500 lei, 1.000 lei, 10.000 lei.

Produsele Loteriei Romane aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, precum si satisfactia castigarii unor premii deosebite in bani, oricare ar fi jocul pe care il prefera.

LOZ ILIUȚĂ

Loteria Romana continua traditia lozului in plic lansand, in aceasta saptamana, un nou produs, intitulat ”LOZ ILIUȚĂ”.

Rezultate loto 7 martie 2019

Loteria Romana continua traditia lozului in plic lansand, in aceasta saptamana, un nou produs, intitulat ”LOZ ILIUȚĂ”.

Acest nou produs are o tematica ce trimite la istoria Loteriei Romane si este un tribut adus binecunoscutei mascote Iliuţă Pronosport, mascota care implineste, in luna martie, 51 de ani de existenta.

Pentru aceasta noua serie de loz in plic, Loteria Romana pune la bataie 301.176  de castiguri in valoare totala de 1.240.000 de lei. Pretul noului loz este de numai 2 lei, iar premiile puse in joc sunt in valoare de 2 lei, 4 lei, 6 lei, 10 lei, 100 de lei, 3.000 de lei si 15.000 de lei.

Produsele Loteriei Romane aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi precum si satisfactia castigarii unor premii deosebite in bani, oricare ar fi jocul pe care il prefera.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top