Connect with us
Inițiativa majorării salariale ce vizează bugetarii a primit undă verde din partea Curții Constituționale. Urmează promulgarea lui Klaus Iohannis.

Știri

VEȘTI proaste pentru bugetari! Se întâmplă începând de la 1 ianuarie

Veşti proaste pentru bugetari! „Vă rugăm să le ridicaţi, în caz contrar, contravaloarea lor se va returna către bugetul de stat”!

Acesta este mesajul pe care l-au primit unele cadre medicale de la directorii de spitale.

Sindicaliştii acuză Guvernul că banii care ar urma să înlocuiască tichetele de masă, echivalentul a două salarii minime, vor fi daţi bugetarilor abia din decembrie anul viitor.

Medicii au fost anuntaţi deja să îşi ridice bonurile de masă până la data de 30 noiembrie 2017, în caz contrar, contravaloarea lor se va returna către bugetul de stat.

Medicii sunt extrem de supăraţi şi se gândesc să iasă în stradă

„Conform legii 153/2017, începând din data de 1 ianuarie 2018 nu se vor mai acorda tichete de masă. Vă rugăm ca până la data de 30 noiembrie 2017 să le ridicaţi, în caz contrar, contravaloarea lor se va returna către bugetul de stat”, este mesajul pe care l-au primit unele cadre medicale de la directorii de spitale.

„Cum este posibil ca dupa 6 ani de invatat si sacrificii, nesatuii din Parlament sa taie bonurile de masa medicilor rezidenti si acea bursa de 600 lei, asta inseamna salariul minim pe economie de 1400 lei! Medic, care si asa nu avea prea mult, dar macar isi permitea sa isi plateasca o chirie impartita cu un coleg si mancarea de pe o zi pe alta cu cei 2000 adunati! Dupa 6 ani de medicina, sa devii impartitor de pliante pe la usile altor medici?! Nu este posibil asa ceva! Plang in hohote scriind pentru ca am depus un juramant sa lucram corect, dupa principii si valori sanatoase, fara rasplatiri materiale de la amaratii de pacienti, cu acelasi conditii jalnice si ei, carora vrei sa le spui „nu este nevoie sa ma rasplatiti in plus pentru ca sunteti asigurat medical ca salariat/minor/pensionar”. Doar ca Ministerul transforma actul medical intr-o lupta pentru supravietuire! De ce asa, domnilor parlamentari, principiile voastre unde sunt?”, a scris un medic, pe Facebook.

Citeşte şi Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etaj, în Piaţa Alba-Iulia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top