Connect with us

Știri

Vesti proaste pentru fanii serialului Friends. Reuniunea de luna viitoare….

 

Programul special pe care il pregateste postul NBC privind reuniunea protagonistilor din serialul „Friends/Prietenii tai” nu va putea conta pe prezenta fizica a tuturor actorilor din distributia originala a celebrei comedii, noteaza EFE.

Postul de televiziune NBC a anuntat ca actorii din serialul „Prietenii tai/ Friends” se vor reuni luna viitoare, pentru prima data dupa incheierea indragitului show TV in 2004, pentru a inregistra un episod special sub forma unui tribut adus regizorului de comedie James Burrows, in varsta de 75 de ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al actorului, „Matthew va inregistra ceva” ca tribut adus realizatorului Burrows, informeaza bbc.com.

„Cu alte cuvinte, aceasta nu va fi reunirea pe care o asteptau oamenii”, a marturisit Lisa Kasteler.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer si Matt LeBlanc, fostii colegi de platou ai lui Perry din serial, sunt asteptati sa ia parte la show-ul TV, care este programat sa fie difuzat de NBC pe data de 21 februarie.

Matthew Perry este autorul si va interpreta rolul principal in spectacolul de teatru „The End of Longing…”, regizat de Lindsay Posner, care va avea premiera pe 2 februarie, la Londra. Comedia neagra, care marcheaza intoarcerea actorului pe scena West End din capitala britanica dupa 13 ani, urmareste patru personaje de varsta mijlocie, care se intalnesc intr-o noapte, intr-un bar.

Serialul „Prietenii tai/ Friends” este un sitcom american creat de David Crane si Martha Kauffman. Acesta a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, intre 22 septembrie 1994 si 6 mai 2004.

Indragitul serial prezinta aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan si a fost o rampa de lansare pentru cei sase actori din distributia sa.

Sursa foto www.hollywoodreporter.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top