Connect with us
Vești teribile pentru Elena Udrea: ce anunț a făcut DNA

Știri

Vești teribile pentru Elena Udrea: ce anunț a făcut DNA

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, a vorbit despre dosarul Microsoft în care este implicată și faimoasa Elena Udrea. Aceasta este fostul ministru al Turismului și desi dosarul său a fost clasat, nu a primit vești bune. Află mai multe informații despre cazul Elenei Udrea din rândurile de mai jos.

Vești teribile pentru Elena Udrea: ce anunț a făcut DNA

Crin Bologa, procurorul șef al DNA, a declarat că ordonanța de clasare dată de procurorul de caz se referă doar la traficul de influență. Acesta a menționat că odată ce a fost arestată preventiv, Elena Udrea era acuzată de mai multe acte. Unul dintre aceste lucruri fiind traficul de influență.

Crin Bologa a menționat că în prezent cercetările în dosarul Microsoft vor continua în cazul Elenei Udrea pentru restul faptelor pentru care a fost acuzată. De asemenea, a validat că indiciile și probele existente în dosar sunt suficiente pentru arestarea preventivă.

„Dosarul Microsoft a fost instrumentat de un alt procuror. Dosarul a ajuns în prezent la alt procuror. De la preluare până acum a studiat toate volumele existente pentru a își face o imagine clară cu privire la fapte.

S-a ajuns la concluzia că o faptă de trafic de influența nu poate fi probată. E o singura faptă. El şi-a asumat aceasta clasare. Cu soluția sa a fost de acord și procurorul ierarhic.

Ne asumăm dosarele când avem argumente. Nu voi comenta dosarul până la momentul plecării fostei noastre colege, doamna procuror Mihaiela Iorga Moraru. Procurorul de caz actual a argumentat convingător soluția sa,” a precizat Bologa.

Așadar Crin Bologa nu a scos-o de sub acuzații complet pe Elena Udrea, ci a decis să o cerceteze în continuare pentru restul faptelor de care a fost acuzată. Blonda nu a primit nicio veste bună, iar cercetarea sa penală continuă în timp ce aceasta se află în sânul familiei și duce o viață discretă.

Ce părere aveți despre asta?

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, separați de ziua afaceristului. Ce au anunțat – Stiri Video

  2. Pingback: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, separați de ziua afaceristului. Ce au anunțat – Modish News

  3. mike

    2020-05-22T00:17:20+03:00 at 0:17

    am o parere f proasta despre mass-media din ziua de azi, angajează fătuci care deca nu sunt pe video chat devin “jurnaliste”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top