Connect with us
amorul-23072015

Știri

Vezi cum priveau femeile si baratii amorul la 1800

Exista un ghid despre amorul sexual care dataeaza de la 1861 si se numestie ,,Cartea Naturii”. Sfaturile din carte despre contraceptie si momentele propice initierii sunt total diferite fata de cele din ziua de azi.

CITESTE SI: CERCETATORII AU DESCOPERIT VARSTA IDEALA LA CARE TREBUIE SA TE CASATORESTI

Amorul era perceput total diferit la 1800, oamenii fiind sfatuiti sa aleaga cu mare atentie momentul in care se duc in dormitor si mai ales ce mananca inainte. Meniul pe care oamenii trebuiau sa il consume inaintea unei partide de amor cuprindea trufe sau ciuperci, ceapa, rosii, vin si in special condimente care erau considerate afrodisiace precum piperul sau nucsoara.

,,Cartea naturii” a fost scrisa de James Ashton in 1861, iar autorul se autoporoclama drept ,,conferentiar pe probleme de fiziologie sexuala” in New York. Manuscrisul includea o anatomie a organelor genitale, sfaturi despre sarcina, dar si despre comportamentul sexual care, in acea vreme, se considera ca putea sa determine sexul viitorului bebelus.

Autorul era de parere ca atunci cand femeilor le lipseste dorinta sexuala, chiar daca intretin relatii cu partenerul, nu vor putea ramane insarcinate. Alta teorie despre femeie sustinea ca acestea nu prea ajung la orgasm, si ca il mimeaza.

Cat despre femeile care traiau din prostitutie, autorul era de parere ca acestea sunt lipsite de placeri sexuale. James Ashton sustinea ca masturbarea este o practica nenaturala si ca afecteaza vederea pe termen lung, capacitatile intelectuale dar si oragnele sexuale.

 

Uite cum arata cartea:

Vezi cum priveau femeile si baratii amorul la 1800-1

Sursa foto: vialibri.net

Sursa foto:  kissmywonderwoman.com

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top