Categorii Știri

Vezi in 60 de secunde daca organele tale interne sunt sanatoase

Acest test simplu iti poate arata in doar 60 de secunde daca organele tale interne sunt sau nu sanatoase. Iata ce trbuie sa faci!

Pentru acest test ai nevoie doar de o punga de pastic si de o lingura foarte curata, iar cu ajutorul sau vei putea sa verifici starea sistemului respirator, a intestinelor, rinichilor, dintilor sau chiar a metabolismului.

Citeste si:TEST INEDIT: Ce culoare are sufletul tău?

Cu ajutorul lingurii incearca sa aduni putin din materia adunata pe limba ta, asigurandu-te ca iei o monstra care se afla cat mai aproape de gat.Pune acest amestec in punga de plastic si si las-o apoi sub lumina unui bec puternic pentru aproximativ 60 de secunde. Incearca sa nu depasesti acest interval de timp, pentru ca rezultatele sa fie cat mai precise. Lumina puternica ajuta la dezvoltarea extrem de rapida a bacteriilor, asadar cu cat este becul mai puternic, cu atat mai bine.

Rezultate:

Daca esti complet sanatos, materia adunata de pe limba va ramane curata. Daca totusi observi o modificare a culorii si chiar a mirosului, este foarte posibil sa intampini probleme ale tractului respirator, ale tractului digestiv, ale rinichilor sau ale sistemului hormonal. In acest caz este recomandat sa faci o vizita la medicul de familie cat mai curand, pentru ca acesta sa te trimita la un laborator de analize.

Citeste si:Trei tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

Totodata, acest test poate indica prezenta halenei (respiratie urat mirositoare). Numeroase persoane nu sunt constiente ca au aceasta problema, insa ea poate fi descoperita extrem de usor. Tot ce trebuie sa faci este sa mirosi saliva. Daca aceasta are o tenta de amoniac, este foarte posibil sa ai o afectiune a rinichilor. Daca mirosul este unul usor fructat, cu siguranta intampini probleme cu procesul de ardere a grasimilor. Cu toate acestea, nu este cazul sa te ingrijorezi extrem de tare. Mirosul neplacut poate sa vina si de la probleme dentare, care sunt usor de depistat.

Acest test nu este 100% sigur, insa poate indica prezenta anumitor probleme in organism. Este recomandat totusi sa mergi la medic pentru investigatii mai profunde.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-03-29T12:41:00+03:00 12:41

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More