Connect with us
EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD

Știri

Vezi online serialul Vlad episodul 3 – Live stream 11 martie

Vlad, cel mai așteptat  serial al anului, se lansează astăzi la Pro TV. De la ora 20:30 mult promovatul „Vlad” întră în casele telespectatorilor. Serialul poate fi umărit și online pe site-ul protvplus.ro, în sistem live stream Pro TV live.

Vezi live stream Vlad episodul 3 online episodul din 11 martie

În această seară, de la 20.30, PRO TV difuzează episodul-pilot al superproducției VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Cu câteva ore înainte de marea premieră de diseară a serialului VLAD, aveți ocazia de a urmări primele secvențe ale serialului, în exclusivitate, pe protvplus.ro.

Superproducția debutează în forță, cu momente tensionate, pe parcursul cărora telespectatorii vor putea să cunoască personajele principale ale serialului – pe Vlad (interpretat de Adi Nartea), Ștefan (Andrei Aradits), Leo (Emilian Oprea) și superba Eliza (Olimpia Melinte).

Bucurându-se de o distribuție de excepție, VLAD este povestea actualizată a Contelui de Monte Cristo. Adrian (interpretat de Damian Anghel) este trădat de cei mai buni prieteni ai săi, Ștefan (Andrei Aradits) și Leo (Emilian Oprea), dar și de iubita sa, Eliza (Olimpia Melinte). Aruncat pe nedrept în închisoare, Adrian își înscenează moartea, doar pentru a se întoarce ca Vlad (Adi Nartea), cu gânduri teribile de răzbunare.

De pe afișul serialului nu lipsesc Monica Bârlădeanu, George Piștereanu, Ion Haiduc, Diana Sar, Florin Condurache, Bebe Cotimanis, Anghel Damian sau Victoria Raileanu.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Demeter károly

    2019-02-25T21:07:29+02:00 at 21:07

    Buna seara,parca vad serialul EZEL Razbunare pina la moarte,difuzat in anul 2010-2011, 🙂 serial Turcesc,care nu era difuzat atunci pe canalele de tv,din Romania,pacat,eu stiu end-ul la serial,transcris dupa Ezel,in varianta Romaneasca, 🙂 cu stima

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top