Connect with us

Știri

Vica Blochina, despre relatia cu Piturca: „L-am inselat!”

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Vica Blochina si Victor Piturca au format un cuplu timp de 16 ani. Relatia lor a fost una secreta pentru ca fostul selectioner este casatorit de peste 30 de ani cu Maria Piturca, cu care are doi copii: Alex si Claudia. In cei 16 ani insa, Vica recunoaste ca Piti nu a fost singurul barbat din viata ei.

Craioveanul a cunoscut-o pe Vica Blochina intr-un bar select din capitala, unde balerina de origine lituaniana dansa. A fost dragoste la prima vedere, a sustinut tot timpul blonda, si au hotarat sa traiasca, in secret, o poveste o de iubire . Cu toate acestea, dupa ce a aparut copilul, relatia lor a avut de suferit, deoarece Vica a insistat ca Piturca sa recunoasca ca e tatal copilului.

CITESTE SI: Vica Blochina filmata de camerele de supraveghere! Ce facea

CITESTE SI: Victor Piturca revine la Al Ittihad! Ce salariu fabulos va primi antrenorul in Arabia Saudita

Acum, dupa ce relatia de iubire dintre Vica si Victor Piturca s-a consumat, blonda a marturisit ca l-a inselat pe fostul selctioner.
„Pentru ca ma iubesc foarte mult mi-e greu sa accept faptul ca ma inseala. Am fost inselata, n-a fost dureros, dar nici n-am mai putut sta cu acea persoana”, a marturisit Vica Blochina, pentru Kanal D. „Niciodata o femeie sa nu insele partenerul, daca nu lipseste ceva. Daca femeile sunt fericite intr-o relatie nu au nevoie sa insele”. Intrebata daca ea l-a inselat pe Victor Piturca, Vica a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri: „Da, l-am inselat.”

Vica Blochina si Victor Piturca se lupta in instanta de mai bine de 5 ani. In iulie 2013, rezultatul testului ADN a confirmat ca Piturca este tatal baietelului. In august 2013, instnta a decis micsorarea pensiei alimentare la 2900 de euro si 50.000 de euro retroactiv.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top