Connect with us
Victor Ciutacu a dezvăluit ce au decis judecătorii din Costa Rica în legătură cu Elena Udrea

Știri

Victor Ciutacu a dezvăluit ce au decis judecătorii din Costa Rica în legătură cu Elena Udrea

Alina Bica și Elena Udrea se află în spatele gratiilor, în Costa Rica, iar autoritățile române au un termen în care să obțină extrădarea lor.

Înainte cu numai cinci zile ca termenul arestării să se încheie, judecătorii au decis ca Elena Udrea să-şi crească fetiţa din spatele gratiilor.

Anunţul a fost făcut de către Victor Ciutacu, în emisiunea de miercuri, difuzată de România TV. Curtea Constituţională din San Jose a constatat, în urma verificărilor, că Udrea şi Bica sunt încarcerate în condiţii care respectă standardele.

În plus, magistraţii costaricani au mai decis că fetiţa recent nascută a Elenei Udrea ar putea fi crescută acolo, în spatele gratiilor, susţine Ciutacu.

Prin urmare, şansele celor doua de a nu le fi prelungite mandatele de arestare preventivă sunt fie ca statul român să-şi retragă cererile de extrădare, fie ca Interpol să ceară încetarea lor.

Totodată, răspunsul în ceea ce priveşte statutul de refugiat va fi primit de Alina Bica în decembrie, iar de Elena Udrea în luna martie a anului viitor, informează RomâniaTV.net.

Elena Udrea, arestată în octombrie

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv la începutul lunii octombrie.

„M-a sunat şi acum câteva minute, dar până am ajuns la telefon a închis. Am vorbit vineri seară, discuţia m-a surprins placut, era optimistă, puternică, încrezatoare că lucrurile se rezolvă.

E importantă starea fizică şi psihică. Udrea a născut acum două săptămâni şi banuiesc că femeile care ne ascultă ştiu ce înseamnă un moment ca ăsta. Dacă la aceste transformari, traume, mai adăugam şi ca a fost încarcerată şi luată de pe stradă, trebuia să fie cazută.

E o femeie puternică şi reuşeşte să treacă peste momenetle astea grele”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la România TV, la câteva ore după ce aceasta fusese încarcerată.

Citește și: Veștile așteptate de toată lumea! S-a întâmplat în această dimineață cu E.Udrea și Alina Bica în Costa Rica

1 Comment

1 Comment

  1. Hotaran Marius

    2018-11-29T17:47:50+02:00 at 17:47

    Da’ cu Livache Dragnea ce au decis judecatorii? Poate ne spune Ciutacu cand il baga la bulau ca romanii sunt nerabdatori sa afle

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top